Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja byłam od marca, ale ogólnie starania 11 mscCiekawa jestem ile średnio tu przebywają dziewczyny. Hmmm... 3-6msc?
Dzięki za pocieszenie, ja zrobiłam ten test bardziej z nudy haha nie sądziłam, że coś wyjdzieMnie jakiś dołek złapał, to dopiero początek naszej drogi a jakoś tak myślałam że pójdzie od razuz córką nawet się starać nie musiałam
@Megggie ja właśnie w pierwszej ciąży dopiero jakoś z 10 dni po terminie miesiączki robiłam test, bo objawy miałam identyczne jak na okres. Więc nic bardziej mylnego.
Kochana, Tobie oraz reszcie dziewczyn w ciąży życzę pięknej i spokojnej ciąży, niech wszystko układa w dobrze i w zdrowiuDziewczyny kochane, wiem, że jeszcze 2 dni, ale chciałam się już zebrać z podziękowaniem żeby później nie zaginał w gąszczu innychDziękuję za lipcowe i sierpniowe kreski, ten czas w moim życiu był trudny - wesele, ciaza, strach czy wszystko będzie dobrze. A wy byłyście, czytałyście, pocieszałyście
Trzymam za Was kciuki, i mam nadzieję do zobaczenia że kilka lat.
![]()
Pieknej i spokojnej ciąży kochanaDziewczyny jeszcze dwa dni i ja też już przejdę na Majowe Mamy tak ostateczniebardzo dziękuję Wam za wsparcie i rozmowy w ciągu tych 3 miesięcy które tutaj byłam, życzę Wam wszystkiego dobrego i zobaczenia tych dwóch upragnionych kresek
![]()
Dziewczyny, czy któraś z was zażywała fertistim?