reklama
Hermeneg
Fanka BB :)
Teraz o tym nie mysl! Moze nic nie trzeba bedzie leczyc!
No mam nadzieję bo jak na razie mam wrażenie, że wszystko jest przeciwko nam

Patii26
To życzę Ci powodzenia i dużo wytrwałości, bo to nie łatwa drogaJak czytam o tych chudzinkach tutaj to wstyd sie przyznac12 zostalo, 13 zeszlo, ale @ wypada mi pod koniec miesiaca, wiec licze lacznie z listopadem
moja najbardziej wyczekiwana opcja to w ten termin cyferki na wadze sie zgadzaja, a na tescie sa ll
![]()

Ale marzy mi się schudnąć 30 kg

Na pocieszenie , bralam pod koniec lipca dostinex na prolaktynę i zaszłam w ciążę w sierpniu więc głowa do góryMam wyniki...prolaktyna znacznie ponad normę, jak pr,eliczylam to jes 66ng/ml. Nie ma co się dziwić ze nie wychodzi..
Zobacz załącznik 1718470

Hermeneg
To życzę Ci powodzenia i dużo wytrwałości, bo to nie łatwa drogasama wiele razy próbowałam się odchudzać, ale z niedoczynnością tarczycy jest dużo trudniej. Przed zachorowaniem ważyłam 25 kg mniej niż teraz. Jak zachorowałam to w ciągu roku przytyłam 20kg, które się utrzymuje do dziś i nawet jak zrzucace kilka kg to i tak wracają... Po porodzie z córką ważyłam 10 kg mniej niż przed zajściem w ciążę. Niestety przy karmieniu piersią miałam duży apetyt i wróciło to 10 kg.
Ale marzy mi się schudnąć 30 kgprzynajmniej 20, to już będę szczęśliwa.
Łączę się w bólu

Ostatnimi czasy sobie pofolgowałam i kilka kg już wróciło, nomalnie w tempie w którym ja wychodzę wyrzucić śmieci, wracam a one se siedzą na kanapie

Od poniedziałku startuję na nowo.
Kaalaa
Mi udalo sie sporo zrzucic przed covidem, ale jak pozamykali wszystko to tak usiadlam w domu i zaczelam jesc… skonczylo sie wiadomo jakTo życzę Ci powodzenia i dużo wytrwałości, bo to nie łatwa drogasama wiele razy próbowałam się odchudzać, ale z niedoczynnością tarczycy jest dużo trudniej. Przed zachorowaniem ważyłam 25 kg mniej niż teraz. Jak zachorowałam to w ciągu roku przytyłam 20kg, które się utrzymuje do dziś i nawet jak zrzucace kilka kg to i tak wracają... Po porodzie z córką ważyłam 10 kg mniej niż przed zajściem w ciążę. Niestety przy karmieniu piersią miałam duży apetyt i wróciło to 10 kg.
Ale marzy mi się schudnąć 30 kgprzynajmniej 20, to już będę szczęśliwa.

A przy leczeniu nie chudniesz? Tzn. Po unormowaniu tarczycy nic nie ruszylo?
Kaalaa
Taaa ja zawsze mowie, ze glebszy oddech na dziale ze slodyczami w sklepie i juz mam +2Łączę się w bóluteż mam niedoczynność, co prawda schudłam prawie 10 kg ale musiałam się bardzo pilnować
Ostatnimi czasy sobie pofolgowałam i kilka kg już wróciło, nomalnie w tempie w którym ja wychodzę wyrzucić śmieci, wracam a one se siedzą na kanapie
Od poniedziałku startuję na nowo.

kin28
Ja co se schudne to se przytyje. Już 2 lata trzymałam wagę (-12kg) i znowu gdzieś mi gorzej, znacznie mniej się ruszam od kwietnia i od razu widać na wadze. 5kg wróciło, obiecałam sobie że od 1.09 wracam do biegania jak tylko młoda do przedszkola wróci.
reklama
Hermeneg
Taaa ja zawsze mowie, ze glebszy oddech na dziale ze slodyczami w sklepie i juz mam +2![]()
Mam przed oczami tego mema

Ja co se schudne to se przytyje. Już 2 lata trzymałam wagę (-12kg) i znowu gdzieś mi gorzej, znacznie mniej się ruszam od kwietnia i od razu widać na wadze. 5kg wróciło, obiecałam sobie że od 1.09 wracam do biegania jak tylko młoda do przedszkola wróci.
Też może wrócę do biegania

Podobno inhalatory na astmę poprawiają wydolność na tyle, że biegacze mają lepszy czas, chętnie to przestestuję