Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam na dzisiejsze sikanie, 8 rano jest, wstajemy!
Dzisiaj ja witam z kawka, herbatka i kakalkiemi to ostatni raz na sierpniowkach!
![]()
Tylko raz, mój gin już powiedział "żebyś mi tylko nie robiła jeszcze raz przyrostu" szkoda kasy i żył jeszcze Nas będą dużo kłućDziewczyny ile razy robić przyrost ?
Zrobiłam w czwartek i później sobota - jest prawidłowy, co dalej ?![]()
Mieliśmy super prowadzącą wątek @kami1094, pełna pozytywnej energii i empatyczny kwiatuszekCzy dobrze liczę, że aż 7w tym miesiącu?
Nie pamiętam, takiego płodnego miesiąca nigdy w całych moich staraniach, a trochę ich przerobiłam
To dobrze wróży na przyszłe miesiące
![]()
Ja bym też zaliczyła do sierpnia to serduszkoNo test 31 ale to bardziej ze względu na wakacje, normalnie czekałabym do sierpnia![]()