Peppcia
Fanka BB :)
To co sikasz dzisiaj na jeden z nich???Jednak kupiłam 3 testy, a bo akurat Rossmann na mnie spojrzał![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To co sikasz dzisiaj na jeden z nich???Jednak kupiłam 3 testy, a bo akurat Rossmann na mnie spojrzał![]()
Niee, jutro rano. Będzie 11 dpo.To co sikasz dzisiaj na jeden z nich???![]()
Widzę siła woli! Brawo! Ja już bym testowała ale to dopiero kilka dni po...;/Niee, jutro rano. Będzie 11 dpo.
Ja to liczę tak:O to jeszcze ja zadam pytanietak na zakończenie miesiąca.
Załóżmy że pik jest w 12dc. Jak liczymy dni po owulacji? Zakładamy, że owulacja jest w 13dc i 14dc to jest 1dpo?
Czy zakładamy, że owulacja 14dc i 1dpo to 15dc?
Na Twoim miejscu zrobiłabym jeszcze pewnie z dwa razy a potem czekała na wizytęDziewczyny ile razy robić przyrost ?
Zrobiłam w czwartek i później sobota - jest prawidłowy, co dalej ?![]()
Czyli jeszcze przyrost w pon i środa, czy odczekać parę dni i wtedy?Na Twoim miejscu zrobiłabym jeszcze pewnie z dwa razy a potem czekała na wizytę![]()
No ja robiłabym w tych samych odstępach czasu czyli co 48h dla spokojnej głowyCzyli jeszcze przyrost w pon i środa, czy odczekać parę dni i wtedy?![]()
Do gina będę dzwonić jutro, bo był na urlopie, z miesiączki mi wychodzi w pon 4 tydzień, z bety, że już jest 4 tydzień, wizyta 6 tc czy pozniej?
* sory za tyle pytań, ale to moja pierwsza ciąża i nie ogarniam