Peppcia
Fanka BB :)
To co sikasz dzisiaj na jeden z nich???Jednak kupiłam 3 testy, a bo akurat Rossmann na mnie spojrzał

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
To co sikasz dzisiaj na jeden z nich???Jednak kupiłam 3 testy, a bo akurat Rossmann na mnie spojrzał

Niee, jutro rano. Będzie 11 dpo.To co sikasz dzisiaj na jeden z nich???
Widzę siła woli! Brawo! Ja już bym testowała ale to dopiero kilka dni po...;/Niee, jutro rano. Będzie 11 dpo.
Ja to liczę tak:O to jeszcze ja zadam pytanietak na zakończenie miesiąca.
Załóżmy że pik jest w 12dc. Jak liczymy dni po owulacji? Zakładamy, że owulacja jest w 13dc i 14dc to jest 1dpo?
Czy zakładamy, że owulacja 14dc i 1dpo to 15dc?

Na Twoim miejscu zrobiłabym jeszcze pewnie z dwa razy a potem czekała na wizytęDziewczyny ile razy robić przyrost ?
Zrobiłam w czwartek i później sobota - jest prawidłowy, co dalej ?

Czyli jeszcze przyrost w pon i środa, czy odczekać parę dni i wtedy?Na Twoim miejscu zrobiłabym jeszcze pewnie z dwa razy a potem czekała na wizytę

No ja robiłabym w tych samych odstępach czasu czyli co 48h dla spokojnej głowyCzyli jeszcze przyrost w pon i środa, czy odczekać parę dni i wtedy?
Do gina będę dzwonić jutro, bo był na urlopie, z miesiączki mi wychodzi w pon 4 tydzień, z bety, że już jest 4 tydzień, wizyta 6 tc czy pozniej?
* sory za tyle pytań, ale to moja pierwsza ciąża i nie ogarniam
 co do wizyty za wcześnie też nie warto iść bo lekarz nic nie będzie widział. Ale pewnie sama umówiłabym się w okolicach 6 tygodnia. Dziewczyny pomogą tutaj bo ja niestety tylko zdążyłam zrobić drugą betę która okazała się jej spadkiem.
 co do wizyty za wcześnie też nie warto iść bo lekarz nic nie będzie widział. Ale pewnie sama umówiłabym się w okolicach 6 tygodnia. Dziewczyny pomogą tutaj bo ja niestety tylko zdążyłam zrobić drugą betę która okazała się jej spadkiem.