reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Miłego dnia dziewczyny 🤗
Córka w przedszkolu, a ja dziś będę sobie farbowałam włosy, zrobię obiadek a popołudniu na jakiś plac zabaw 😁
Czekam w tym tygodniu aż odezwą się czy dostałam pracę czy nie..mi stresuje się, bo mega mi zależy by mieć jak najszybciej pracę. Bo nie mogę pozwolić sobie na miesiąc bez pracy.

To trzymam kciuki żeby zadzwonili, dawaj znać 🥹🍀

reklama
Miłego dnia dziewczyny 🤗
Córka w przedszkolu, a ja dziś będę sobie farbowałam włosy, zrobię obiadek a popołudniu na jakiś plac zabaw 😁
Czekam w tym tygodniu aż odezwą się czy dostałam pracę czy nie..mi stresuje się, bo mega mi zależy by mieć jak najszybciej pracę. Bo nie mogę pozwolić sobie na miesiąc bez pracy.
Ja też muszę pofarbować bo już odrost jest ale przy tym brązie nie jest widoczny jak przy kruczo czarnych więc trochę poczekam jeszcze 😁

Ale muszę iść do rosska i maski sobie do włosów kupić bo się kończą już. Tyle szukałam ratunku dla włosów i jednak te only bio robią i mnie robotę :).

Oby zadzwonili 🤞

Hej super że dołączyłaś już nie tylko poczytując😊 dobrze że przynajmniej wiesz na czym stoisz,że masz problemy z hormonami i nad tym musisz pracować,u mnie niestety przyczyna jest nieznana i to chyba dla mnie jest najgorsze bo nawet nie wiadomo czym się ratować 😥
Ja na razie nie robiłam żadnych badań, ale ostatnie moje wyniki tarczycy były wzorowe i to bez leków. Po ciąży wszystko mi się ustabilizowało samo i mimo hashimoto nie biorę nic do tej pory. Ale trzeba będzie to sprawdzić 😅 współczuję😮‍💨 jednak jak już się wie, co jest nie tak to można coś działać a tak tylko się człowiek denerwuje jak dalej nic nie wychodzi... a przypomnij bo umknęło mi, jak długo się starasz?

To będę trzymała kciuki, ja nie wiem czy robić jutro czy pojutrze. Według apki powinnam mieć we wtorek, więc dziś tydzień..z pasków wychodzi środa ale z bolu brzucha czwartek. Eh...
Dziękuję ❤️
A sreducho jak ci podpowiada robić czy nie? Czujesz jakieś zmiany w organizmie ?
Ja pierwszy test zrobiłam wczoraj na 8 dpo.. i oczywiście było lekkie rozczarowanie, nawet męzowi powiedziałam że się nie udało 😃 ale wczoraj pod wieczór bardzo mnie kuł brzuch w dołu na dodatek poty nocne i piersi rozmiar większe i dziś był sikaniec 😄 Jak jutro zobaczę mocniejszą kreskę to jadę odrazu na bete.

reklama
Dziękuję ❤️
A sreducho jak ci podpowiada robić czy nie? Czujesz jakieś zmiany w organizmie ?
Ja pierwszy test zrobiłam wczoraj na 8 dpo.. i oczywiście było lekkie rozczarowanie, nawet męzowi powiedziałam że się nie udało 😃 ale wczoraj pod wieczór bardzo mnie kuł brzuch w dołu na dodatek poty nocne i piersi rozmiar większe i dziś był sikaniec 😄 Jak jutro zobaczę mocniejszą kreskę to jadę odrazu na bete.
Serce mówi; rob już! A rozum: ale się rozczarujesz. Jak w tej reklamie, gdzie serce i rozum się kłóciły;) serce mówi: zawsze jest szansa, rozum; przecież wiesz, że wyniki męża są słabe i szansa jest bardzo nikła. Nawet myślałam, czy nie pojechać w czwartek na betę i rozwalić wszytskie niedopowiedzenia. Ale z drugiej strony, ta bloga wiara, że może jednak, bez bety każdy test to nadzieja. Mówię Ci emocjonalna jazda...

Do góry