reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Ogólnie to u nas długo to trwa ,się nie zabezpieczamy od 3lat... Tylko te nasze stosunki różne były nie pilnowane żeby zawsze w owu było,więc ile dokładnie cykli to nie wiem sama,ale się śmiałam do starego że z naszą płodnością nie musimy się zabezpieczać w ogóle 😅a teraz to już dla nas mało śmieszne się zrobiło 😥 tak z pilnowaniem owu to się staramy rok,a do kliniki wróciliśmy jakieś 4 mięs temu mieliśmy badania robione miałam drożność robioną w klinice i teraz będziemy mieli cykle stymulowane Pani doktor mówiła że będzie się starała żeby w tym roku jeszcze tą ciążę mieć więc mam nadzieję🥹
W takim razie trzymam kciuki za to, żeby się udało, i to jak najszybciej 🥰 oby jak najwięcej z nas w tym miesiącu ujrzało upragnione, prawdziwe II kreski😊😁

reklama
Ja jestem na bieżąco ale jakbyś mnie zapytała co jest teraz na topie to bym nie wiedziała co Ci napisać 😅😂
Teraz wszystkie tik toki włosowe kręcą się wokół tego, żeby używać minimalnej ilości kosmetyków, ale znaleźć sobie jakieś pasujące nam. I chyba tyle. No, i suszyć włosy! Kiedyś to było niedopuszczalne! 🤣

Teraz wszystkie tik toki włosowe kręcą się wokół tego, żeby używać minimalnej ilości kosmetyków, ale znaleźć sobie jakieś pasujące nam. I chyba tyle. No, i suszyć włosy! Kiedyś to było niedopuszczalne! 🤣
To prawda, chociaż ja zawsze suszylam 😆 teraz to mam krótkie włosy

Powiem Wam, że na mam totalne absolutne siano. Podatne na wodę, słońce, wiatr. Tylko prostownica i lokówka nie robią na nich żadnego wrażenia. Jeśli same się kręcą, to się kręcą, spróbuj zrobić z nich loki... To się wyprostują jak druty, ale wyprostuj je to zrobią się dupoloczki. W ciąży z córką urosły mi do tyłka (gdzie teraz to łopatki max. ) zrobiły się grube i gęste. Liczyłam, że może teraz też przy okazji się poprawia. Taki efekt uboczny:p

A miałam powiedzieć, że minimalizm! 😂

Teraz minimalistycznie lecę spać. Do jutra Dziewczyny 🌛🌠

reklama
Do góry