Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To podobnie jak ja, też chciałbym do grudniaDzięki kochana. Jeszcze trzy miesiące spokojnego testowania. A później kolejne diagnostyki, marzę, żeby zobaczyć kreseczki przed grudniowa wizyta, ale przeciez lekarze są w końcu dla ludzi, chyba mojemu nie utną przyjaciela^^![]()
Zgadza się, palenie ma ogromny wpływ na męską płodność. Nie wiem czy na damską też, ale na męską na pewno.Może zależy od wyników,u nas witaminy dużo pomogły i rzucenie palenia,mąż bardzo długo palił rzucił z dnia na dzień i teraz wyniki ma dobre
Gdzie kupiłaś takie baloniki?ja mam baloniki, które się przebija żeby poznać płeći teraz sobie pluje w brodę, że niepotrzebnie je kupiłam, bo na razie nic nie wychodzi
![]()
W marcu martwiłam się jak to, może być grudniowe dziecko,-będzie najmłodsze w klasie. W czerwcu- o super, na wczesną wiosnę jak ulał... Teraz marzę żeby zająć do grudnia... A coś czuję, że to będzie totalnie kiedy samo zechce.To podobnie jak ja, też chciałbym do grudniaa najlepiej to już za dwa tygodnie
![]()
u mnie też leje ale absolutnie nie jestem jesieniaraCzy u którejś z Was też pada czy tylko ja mam takie szczęście dzisiaj?
Jesieniary, dajcie znać jak u Was![]()
Miejmy nadzieję, że się uda...robimy co możemy aby tak byłoW marcu martwiłam się jak to, może być grudniowe dziecko,-będzie najmłodsze w klasie. W czerwcu- o super, na wczesną wiosnę jak ulał... Teraz marzę żeby zająć do grudnia... A coś czuję, że to będzie totalnie kiedy samo zechce.
U mnie nie pada, całkiem przyjemnie jest na dworze, 17 stopniCzy u którejś z Was też pada czy tylko ja mam takie szczęście dzisiaj?
Jesieniary, dajcie znać jak u Was![]()