reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Tego nie jestem w stanie Ci powiedzieć, niestety :( .
Może lepiej od razu pojechać na IP?
Bardzo chciałam tego unikać bo sor na Polnej nie ma za dobrej opini, ale chyba pojadę tam od razu, masz rację. Jesli coś będzie nie tak to jednak tam bedzie lepsza opieka niż prywatnie u gina.

reklama
Wiesz co, poczułam jakby taka gula czeków wyleciała… a za chwilę patrzę a to krew. Umówiłam się do jakiejś babki ginekolog na 9.10, jeśli mnie pokieruje to pojadę na szpital. Może to przez wczorajszy dzień? Więcej chodziłam, dużo płakałam i ogólnie było dużo stresu. 😭
W takiej sytuacji lepiej jechać do szpitala. Trzymam kciuki, oby to co balchego i na zagrażającego ciąży ✊🏻

@niezapominajka876 a może to krew z układu moczowego jak przy sikaniu wyhaczyłaś? Czasem może tak być, jeśli coś podrażni cewkę moczową np jakieś złogi malutkie.
Ale to fakt, jedź na IP a nie do gina jakiegoś tam.T
Teraz znowu byłam siku i była minimalna ilość krwi i takie jak mały skrzepy. Lecę na IP.

reklama
Do góry