reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

rzeczy dla naszych dzieci

reklama
Dziewczyny w szczególności mamy chłopców potrzebuję kupić coś ładnego na poprawiny wesela potem przydałoby się na roczek a i chrzściny w rodzinie się szykują. Widziałyście gdzieś coś fajnego? Może jakiś link wrzucicie ? Albo w jakimś sklepie coś widziałyście???? Pomocy.
Jednak mamy dziewczynek mają łatwiej bo kiecek dla małych dam wszędzie jest pełno:happy: a co z malymi mężczyznami????

Halo mamy chłopców proszę polecić mi jakiś sklep z fajnymi ciuszkami na wielkie wyjścia dla naszych małych mężczyzn ??????????Bo nie dam spokoju :-p:-D:-D:-D:-D

Halo mamy chłopców proszę polecić mi jakiś sklep z fajnymi ciuszkami na wielkie wyjścia dla naszych małych mężczyzn ??????????Bo nie dam spokoju :-p:-D:-D:-D:-D
Chyba na roczkowym wątku wkleiłam linka z fajnym kpl. też szukam czegoś fajnego,bo 30 mamy wesele na które Mateusz jest zaproszony,ale takich spodenek "kantowych" nigdzie nie ma. W sklepach też szukałam. Chyba zostaje nam kompletowanie koszuli z jakimiś fajnymi, delikatnymi bojówkami,bo tylko takie spodnie są z materiałów na naszych chłopaków:baffled:

Przeszłam dzisiaj całą galerię handlową byłam w Smyku H&M C&A 5*10*15 i paru innych i co nicccccc kompletnie nic fajnego nie znalazłam nawet regały dla chłopców jakieś ograniczone tylko kilka za to dla dziewczynek dużo dużo dużo wszędzie dużo a chłopcy to co ?????????buuuuuu :crazy::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
ja jak wchodze do takich sklepow (zwlaszcza do smyka) to mam wrazenie, ze tam wszystko rozowe jest :wściekła/y:.
jesli moge ci cos doradzic to odwiedz niefirmowe sklepy. w tych "na miescie" jak nic nie znajdziesz to ci cos przywioza na zamowienie. no i ja bym odwiedzila jeszcze ciucholandy. tam czesto mozna znalezc wlasnie ciuszki na specjalne okazje za pare groszy.

Do góry