reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

A to nie, nie jest to wcale żadne muśnięcie takie znowu delikatne i powabne... Dla mnie to przesunięcie, ale może ja zwyczajnie nie romantyzuję tego, nie wiem. 😂
Jak ostatnio późnym wieczorem piłam gorące kakao to w połowie kubka mnie 2 razy to złapało nisko w miednicy, a tak to codziennie raczej tego nie wyłapuję

reklama
A to nie, nie jest to wcale żadne muśnięcie takie znowu delikatne i powabne... Dla mnie to przesunięcie, ale może ja zwyczajnie nie romantyzuję tego, nie wiem. 😂
Jak ostatnio późnym wieczorem piłam gorące kakao to w połowie kubka mnie 2 razy to złapało nisko w miednicy, a tak to codziennie raczej tego nie wyłapuję
A ktory Ty masz tc?

A ja właśnie przeglądam co komu na święta kupić 😂. Wszak zaraz październik a później z górki już leci.
A weź tyle osób obdaruje, ło matko . Musimy kupić łącznie ponad 30. Im szybciej zaczniemy to na raz znowu nie będziemy wydawać tysięcy.

Jak ten czas zapieprza wogóle 🥺
Zajrzałam w kalendarz, że kolejne moje duże badanie to 13 października połówkowe, a to będzie już koniec 5 miesiąca tak naprawdę (bo 21 tydzień), zanim pójdę do lekarza z wynikami to już 6 msc. Ale masakra, jakoś nie pomyślałam nigdy że to tak będzie szło jak z bicza strzelił. ☹️

Zajrzałam w kalendarz, że kolejne moje duże badanie to 13 października połówkowe, a to będzie już koniec 5 miesiąca tak naprawdę (bo 21 tydzień), zanim pójdę do lekarza z wynikami to już 6 msc. Ale masakra, jakoś nie pomyślałam nigdy że to tak będzie szło jak z bicza strzelił. ☹️
Chciałabym bardzo żeby zaczął tak zapieprzac 🥹 narazie każdy dzień się dłuży niemiłosiernie… w przyszłym tygodniu wizyta w poniedziałek, w środę Nifty a ten czas nie chce przyspieszyć.

Ciesz się brzuszkiem póki możesz. Serio czas do porodu bardzo szybko zlatuje.

reklama
Ja pierwsze to takie identyczne jak motylki w brzuchu, jakbym na randce co ajmniej byla 😂 a potem takie przesuwanie moglo byc, zalezalo od momentu, w 17 na spokojnie mozesz juz takie czuc, upewnisz sie czy beda coraz mocniejsze czym dalej i wtedy bedziesz wiedziala ze to to 😂

Do góry