reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Wszystko sprowadza sie do 1 punktu - jestem histeryczka 😂 i przyznaje sie do tego, a względny spokój jest wart dla mnie 2tys 😅
Ja to rozumiem, bo też w ciąży robiłam tak sama dla siebie, ale mimo wszystko nie panikuj ;)

Ja za to chętnie poczytałabym o tym wpływie wcześniactwa, nie z dzikiej ciekawości, tylko zeby zobaczyc, czy powinnam u mojego syna zwracać uwagę na coś jeszcze :D jak nie chcesz tu, to możemy na priv :)

Ja nie robiłam żadnego NIPT. Robiłam tylko pappa + usg.
Pappa mam teraz raczej już zakłamaną, bo mamusia moja przypomniała sobie, że w obu ciążch miala zatrucie - białkomocz, spuchnięcie stóp etc 🤣

@93kora Przepraszam że się tak wpieprzę z buta w wątek, ale nie chcę w tamtym robić bałaganu więc odpowiem tutaj (zrobię bałagan tu, a co!) 😅

Po pierwsze dziękuję że pytasz, to bardzo miłe <3 Czuję się dobrze, ciąża leci nawet nie wiem jak i kiedy, nie mam czasu jej zbytnio śledzić, w sumie nawet nie mam czasu się źle czuć 😆 Aktualnie mam na stanie chorego nastolatka, przeziębioną 4 latkę oraz prawdopodobnie ząbkującego 6 miesięczniaka także jest co robić 😄 Do tego zapisałam się na prawo jazdy (powaliło mnie chyba) i jestem już po zdanym egzaminie teoretycznym - za niecałe 2 tygodnie zaczynam jazdy. Mam nadzieję, że uda się podejść do egzaminu praktycznego jeszcze przed porodem, bo później to już będzie bardziej problematyczne.

Generalnie jestem na forum, ale udzielam się głównie na marcówkach 25' i lutówkach 26' 😄

A co u Ciebie słychać?

No i wielkie cześć reszcie dziewczyn!! Przyznam się bez bicia, że nie mam kompletnie czasu śledzić Waszych losów, więc opowiadajcie co tam u Was! Kto w ciąży? Na kogo dalej czekamy? Opowiadajcie ❤️

Jakby nie patrzeć to też byłaś przez dłuższy okres staraczką, więc jesteś mile widziana, zawsze 🤗.
Jakie powaliło? Zazdroszczę i podziwiam, że zagospodarowałaś dla siebie czas ! To 30 godzin (wyjeżdżonych) i na egzamin. Powiem Ci, że to bardzo ułatwia życie -auto. I trzymam kciuki oczywiście za egzamin !
Dużo zdrówka dla dzieciaczków ♥️ a Ząbki no trzeba przeboleć jakoś :)

Porobiło się 😁 Dzisiaj mam 5+5 😝 .

Jakby nie patrzeć to też byłaś przez dłuższy okres staraczką, więc jesteś mile widziana, zawsze 🤗.
Jakie powaliło? Zazdroszczę i podziwiam, że zagospodarowałaś dla siebie czas ! To 30 godzin (wyjeżdżonych) i na egzamin. Powiem Ci, że to bardzo ułatwia życie -auto. I trzymam kciuki oczywiście za egzamin !
Dużo zdrówka dla dzieciaczków ♥️ a Ząbki no trzeba przeboleć jakoś :)

Porobiło się 😁 Dzisiaj mam 5+5 😝 .
Łoooo gratulacje!! 😍

No ja przy czwórce dzieci to już sobie nie wyobrażam, żeby tylko mąż miał prawko. To jednak też daje ogromną niezależność, tak mi się wydaje 😄

reklama
@93kora zapomnialam napisac co do prezentow, ja przez cale swoje zycie mialam gotowe prezenty juz w sierpniu dla wszystkich, przed grudniem kupowalam jeszcze jakis slodycz i to wszystko, a odkad dziecie mi doroslo i czasu brakuje, to czuje sie taka wypluta z mozliwosci planowania i nic nie mam do samego grudnia 🙈

@niezapominajka876 ja Cie bardzo dobrze rozumiem, bo jak z mezem zaczelismy rozmawiac na tenat 2 dziecka to to byl jeden z jego „warunkow”, ze zrobimy testy… pozniej troche zaczelam czytac i chyba stanie na pappa i usg, a w razie w amnio, ale oby dwoje mowilismy, ze to dla naszego spokoju, chociaz wciaz sie waham to wiadomo :D

Do góry