@93kora Przepraszam że się tak wpieprzę z buta w wątek, ale nie chcę w tamtym robić bałaganu więc odpowiem tutaj (zrobię bałagan tu, a co!)
Po pierwsze dziękuję że pytasz, to bardzo miłe <3 Czuję się dobrze, ciąża leci nawet nie wiem jak i kiedy, nie mam czasu jej zbytnio śledzić, w sumie nawet nie mam czasu się źle czuć

Aktualnie mam na stanie chorego nastolatka, przeziębioną 4 latkę oraz prawdopodobnie ząbkującego 6 miesięczniaka także jest co robić

Do tego zapisałam się na prawo jazdy (powaliło mnie chyba) i jestem już po zdanym egzaminie teoretycznym - za niecałe 2 tygodnie zaczynam jazdy. Mam nadzieję, że uda się podejść do egzaminu praktycznego jeszcze przed porodem, bo później to już będzie bardziej problematyczne.
Generalnie jestem na forum, ale udzielam się głównie na marcówkach 25' i lutówkach 26'
A co u Ciebie słychać?
No i wielkie cześć reszcie dziewczyn!! Przyznam się bez bicia, że nie mam kompletnie czasu śledzić Waszych losów, więc opowiadajcie co tam u Was! Kto w ciąży? Na kogo dalej czekamy? Opowiadajcie