reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Hej, jednak wracam do Was, a praktycznie i tak ciągle czytałam, miałam zacząć testować od 3 października (dzień planowanej miesiączki), ale obstawiam że nie wytrzymam i zatem proszę o wpisanie mnie na 30 września, będzie to 11-12dpo więc mam nadzieję że już coś zobaczę ;)
Super że wróciłaś i życzę powodzenia aby ten test był pozytywny,testujemy nawet w tym samym dniu😀o ile wytrzymam i nie zatestuje wcześniej🙈

Super że wróciłaś i życzę powodzenia aby ten test był pozytywny,testujemy nawet w tym samym dniu😀o ile wytrzymam i nie zatestuje wcześniej🙈
oj nie kuś :p za tydzień w weekend będzie ciężko wytrzymać, bo jeszcze w tygodniu to się dużo dzieje to można zapomnieć, a że mam sporo testów w zapasie to będzie ciężko i tak się nie wytrzymam żeby czekać aż do 3 października :D a jak się nie uda tym razem to nic strasznego bo 9-10.10 szykuje się mi festiwal wina, a później 18.10 wesele :D

oj nie kuś :p za tydzień w weekend będzie ciężko wytrzymać, bo jeszcze w tygodniu to się dużo dzieje to można zapomnieć, a że mam sporo testów w zapasie to będzie ciężko i tak się nie wytrzymam żeby czekać aż do 3 października :D a jak się nie uda tym razem to nic strasznego bo 9-10.10 szykuje się mi festiwal wina, a później 18.10 wesele :D
O kurczę same imprezy😱 to całkiem fajnie, ja też nie wiem jak to bedzie w kolejny weekend bo być mozliwe że nie wytrzymam i zatestuje🙈 mimo że się nie spodziewam się niczego innego jak biel wizira to jednak na te testowanie ciężko się doczekać 😍

O kurczę same imprezy😱 to całkiem fajnie, ja też nie wiem jak to bedzie w kolejny weekend bo być mozliwe że nie wytrzymam i zatestuje🙈 mimo że się nie spodziewam się niczego innego jak biel wizira to jednak na te testowanie ciężko się doczekać 😍
Najlepsze jest to że myśląc o weselu od razu pomyślałam że będę kierowcą na wypadek gdyby się udało i by nikt nie dopytywał, ale za to planując i kupując bilety na festiwal nawet nie pomyślałam że będzie problem. Więc jak się nie uda nie będę chociaż żałować i opiję smutki :p

Najlepsze jest to że myśląc o weselu od razu pomyślałam że będę kierowcą na wypadek gdyby się udało i by nikt nie dopytywał, ale za to planując i kupując bilety na festiwal nawet nie pomyślałam że będzie problem. Więc jak się nie uda nie będę chociaż żałować i opiję smutki :p
Hahaha 😂 no tak!
my mamy wesele w najbliższy piątek, chętnie porobie za kierowcę 😂

Niby tak ale myślę że jakby ci się udało to była byś bardzo szczęśliwa i napewno byś coś wymyśliła 😀

reklama
Do góry