poziomkowa00
Fanka BB :)
Dokladnie.u mnie co miesiąc 22,20,26 a ciąży jak nie było tak nie maJedyne co jest pewne to to, że wysoki prożek nie oznacza ciąży a niski jej nie przekreśla![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokladnie.u mnie co miesiąc 22,20,26 a ciąży jak nie było tak nie maJedyne co jest pewne to to, że wysoki prożek nie oznacza ciąży a niski jej nie przekreśla![]()
Przybijam piątkę!U mnie w tym cyklu to samo, gdyby nie testy i prożek to bym powiedziała, że owulki nie byłoteraz tylko czekać
![]()
A tego nie słyszałam że powyżej 10 to znak że ciałko żółte wytwarza odpowiednio ilość progesteronuJa czytałam że powyżej 5 owulacja była.a powyżej 10 że ciałko żółte dobrze pracuje![]()
7-8 dpo był 14,09Jaki miałaś progesteron?
A pierwszy raz badałas?7-8 dpo był 14,09
Dziewczyny pytanie mam, w "płodnym oknie" przytulanki codziennie czy co 2 dzień? Niby słyszałam że dla jakości nasienia lepiej co 2 dzień ale jakoś tak mam obawy że mogę nie trafić i że zmniejszam swoje szanseco myślicie?
A jak liczysz kiedy jest płodny?Dziewczyny pytanie mam, w "płodnym oknie" przytulanki codziennie czy co 2 dzień? Niby słyszałam że dla jakości nasienia lepiej co 2 dzień ale jakoś tak mam obawy że mogę nie trafić i że zmniejszam swoje szanseco myślicie?
Ja team codziennieDziewczyny pytanie mam, w "płodnym oknie" przytulanki codziennie czy co 2 dzień? Niby słyszałam że dla jakości nasienia lepiej co 2 dzień ale jakoś tak mam obawy że mogę nie trafić i że zmniejszam swoje szanseco myślicie?