reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Witam się 👋🌸
Przyznaje, że podkusiło mnie wczoraj do testowania popołudniu i biel lub szare coś majaczyło(problem w tym, że ja nie wiem czy to moga byc jakieś pozostałości po córce czy fabryczna bo zrobiłam test przed chwilą z rana i też szaro - testy płytkowy Apteo mam z nimi styczność pierwszy raz) na górze z wczoraj i pod z teraz
Zobacz załącznik 1721682
Zobacz załącznik 1721684
Na tym drugim cos widać.
Obsikuj następne patyki .
My popatrzymy ,i komisja oceni 😁😁

reklama
Witam witam 5 dpo. Rano mnie tak zabolało ciągiem w prawym jajniku, taki silniejszy dłuższy ból, ciekawe, zaczyna sie wmawianie 😁
Zbieram się, odwiozę bąbla i jadę prosto do kardiologa. Mój się tak przejął mówi że nie chce dziecka jak mam mu umrzeć na serce 😅
Mówicie że są u was grzyby? Serce mnie aż boli że od jutra do pracy i nie mam kiedy jechać. Może w sobotę się uda.

to ja wyczuwam drugie wrześniowe serduszko 🤞♥️
nie masz możliwość zrobienia innego testu albo bety?
Na betę wolę pójść w październiku i tylko raz, żeby umówić ewentualnie wizytę do gina. Tym razem obiecałam sobie unikania stresu i obliczania przyrostu 🙃 a po drugie dopiero dołączyłam i wolę potwierdzić ciaze w październiku i przejść z Wami niż zostać praktycznie sama na wrześniowych 😅
Właśnie czekam na paczkę 10 pinków strumieniowych bo zamówiłam na następny cykl. Więc dzisiaj pewnie jeszcze zatestuje na nim.

Co do grzybów to też uwielbiam, i jagody. A wybudowalismy sie przy samym lesie więc daleko nie mamy (sorry za bajzel podworku ale czekamy na garaż )
20250923_072919.jpg

Dzień dobry ❤️

Podaję kawusię ☕
I mamy jesień 🍁🍂 Odhaczyłam już spacer bo się nieco lepiej czuję 😊

@Megipta sprawdzałaś czy beta spadła? Bo jak tego nie wiesz to takie troche wróżenie z fusów jak dla mnie 🤔

Dzień dobry ❤️

Podaję kawusię ☕
I mamy jesień 🍁🍂 Odhaczyłam już spacer bo się nieco lepiej czuję 😊

@Megipta sprawdzałaś czy beta spadła? Bo jak tego nie wiesz to takie troche wróżenie z fusów jak dla mnie 🤔
Bety nie, robiłam tylko testy(kilka) i było biało tuż przed @ ale z drugiej mańki były z innej firmy niż te. No i miałam @ po 41 dniach, po łyżeczkowaniu co też przyspiesza zejście bety. Będę obserwować czy ciemnieje, jeśli tak to raczej dobrze, jeśli nie to stoję w miejscu.

Znów kilka dni po płodnych mam zgagę. To chyba mój standard ale do czasu jak tego nie analizowałam pod ,,mikroskopem" nie zauważyłam, że tak się dzieje. Boli mnie nadal ale już lekko po owulacji i do tego zgaga, no piękny komplet. I całą noc mi się śniło, że albo miałam malutkie dziecko, albo byłam w ciąży albo jechałam w psim zaprzegu przez zaspy;p

reklama
Do góry