reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Doatego u mnie na razie sie konczylo :D nie jestem, ale ostatnia wlasnie byla z polecenia i kolezance mniej niz 3 dala leki, mi 3,5 mowi ze w normie.. nie wiem czy miala gorszy dzien, ale kurde no… nie mniej ciesze sie, ze tyle lat, a nie rosnie, ale chyba skonczy sie na tym, ze podjade do wiekszego miasta w koncu na badania
A mówisz, że starasz się o dziecko? Wtedy też trochę inaczej patrzą. No ale i tak dramat…

A mówisz, że starasz się o dziecko? Wtedy też trochę inaczej patrzą. No ale i tak dramat…
Wtedy jeszcze nie mowilam, ale nawet bez tego juz dawno powinnam dostac cokolwiek… jeszcze mowie, ze zmeczenie, wszystko na raz, to slysze „no tak… tak moze byc” 😂 teraz sie z tego smieje, ale w koncu znajde lekarza co mi przepisze cokolwiek :D ludze sie, ze jak w ciazy mozna szybciej sie dostac, to wtedy pozalatwiam wszystkie sprawy, jeden lekarz po drugim i to za free 😂

Witam się 👋🌸
Przyznaje, że podkusiło mnie wczoraj do testowania popołudniu i biel lub szare coś majaczyło(problem w tym, że ja nie wiem czy to moga byc jakieś pozostałości po córce czy fabryczna bo zrobiłam test przed chwilą z rana i też szaro - testy płytkowy Apteo mam z nimi styczność pierwszy raz) na górze z wczoraj i pod z teraz
20250922_171003.jpg

20250923_063402.jpg

Witam się 👋🌸
Przyznaje, że podkusiło mnie wczoraj do testowania popołudniu i biel lub szare coś majaczyło(problem w tym, że ja nie wiem czy to moga byc jakieś pozostałości po córce czy fabryczna bo zrobiłam test przed chwilą z rana i też szaro - testy płytkowy Apteo mam z nimi styczność pierwszy raz) na górze z wczoraj i pod z teraz
Zobacz załącznik 1721682
Zobacz załącznik 1721684
Na tym drugim coś jakby przebija 🤞 odczytane w czasie?

Witam. Mam termin @ na 26.09 ale od 21.09 już wychodzą pozytywne testy z blada kreseczka z tym że nie ciemnieją 🥺 mam nadzieję że będzie dobrze

reklama
Do góry