Małgosiagosiak
Fanka BB :)
Chyba tylko, że w normie ma być.A dobra, faktycznie ft4 bylo nizsze, a do anty tpo i tg sa jakies wytyczne jak interpretowac tak jak ft, czy tylko ma byc w normie?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba tylko, że w normie ma być.A dobra, faktycznie ft4 bylo nizsze, a do anty tpo i tg sa jakies wytyczne jak interpretowac tak jak ft, czy tylko ma byc w normie?
A mówisz, że starasz się o dziecko? Wtedy też trochę inaczej patrzą. No ale i tak dramat…Doatego u mnie na razie sie konczylonie jestem, ale ostatnia wlasnie byla z polecenia i kolezance mniej niz 3 dala leki, mi 3,5 mowi ze w normie.. nie wiem czy miala gorszy dzien, ale kurde no… nie mniej ciesze sie, ze tyle lat, a nie rosnie, ale chyba skonczy sie na tym, ze podjade do wiekszego miasta w koncu na badania
Wtedy jeszcze nie mowilam, ale nawet bez tego juz dawno powinnam dostac cokolwiek… jeszcze mowie, ze zmeczenie, wszystko na raz, to slysze „no tak… tak moze byc”A mówisz, że starasz się o dziecko? Wtedy też trochę inaczej patrzą. No ale i tak dramat…
Na tym drugim coś jakby przebijaWitam się
Przyznaje, że podkusiło mnie wczoraj do testowania popołudniu i biel lub szare coś majaczyło(problem w tym, że ja nie wiem czy to moga byc jakieś pozostałości po córce czy fabryczna bo zrobiłam test przed chwilą z rana i też szaro - testy płytkowy Apteo mam z nimi styczność pierwszy raz) na górze z wczoraj i pod z teraz
Zobacz załącznik 1721682
Zobacz załącznik 1721684
Tak, w ciągu 5 minutNa tym drugim coś jakby przebijaodczytane w czasie?
Ja też widzę coś na drugimNa tym drugim coś jakby przebijaodczytane w czasie?
to ja wyczuwam drugie wrześniowe serduszkoTak, w ciągu 5 minut