reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

Kurde tak 30, na dzien chłopaka dać swojemu pozytywny test... Bajka... Ale ja 30bede dopiero 8-9dpo... Więc szansa niższa niż żadna;P swoją drogą, już bym najchętniej sikała.. tak się nakręciłam dzisiejszymi zdjęciami testow.. cóż za emocje!
Ja 30.09. bede 7-10dpo najprawdopodobniej (bo sama nie wiem kiedy dokladnie mi teraz przypada owulacja🤭) i zamierzam sikać😅

reklama
Kurde tak 30, na dzien chłopaka dać swojemu pozytywny test... Bajka... Ale ja 30bede dopiero 8-9dpo... Więc szansa niższa niż żadna;P swoją drogą, już bym najchętniej sikała.. tak się nakręciłam dzisiejszymi zdjęciami testow.. cóż za emocje!
to u mnie będzie wtedy plus minus 15dpo czyli będę mieć okres 😂😂😂😂 taki prezent mojemu chłopu na dzień chłopaka 😂😂😂

Aż zazdroszczę tak długiej fazy lutealnej! U mnie trwa tylko 10 dni 🤣. W ciążę zachodzę tylko wtedy, gdy owulację mam 11.–12. dnia cyklu – tak było w każdej ciąży. Jeśli owulacja jest później, to klapa

Załączniki

• Screenshot_20250923_195324_Premom.jpg
    Screenshot_20250923_195324_Premom.jpg
    277,6 KB · Wyświetleń: 29
reklama
Do góry