reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Boże kochany, czy u Was też tak piździ od rana? Ja wychodziłam po bułki najszybciej o 12, dziś musiałam się zwlec szybciej i zaliczyłam szok 😆

Boże kochany, czy u Was też tak piździ od rana? Ja wychodziłam po bułki najszybciej o 12, dziś musiałam się zwlec szybciej i zaliczyłam szok 😆
A nic nie mów nawet.
Może w końcu śnieg spadnie na święta? Oby 🤞
Bo ja za dzieciaka pamiętam jak fajna atmosfera była a moje dzieci nie znają tego 😝

Jak pisalam o jesieni to siedzialam w domu, po wyjsciu na dwor zastanawiam sie, czy to nie zima 😂 masakra dzis! Ale zaraz dzieciaki sie w placowkach posypia..

A nic nie mów nawet.
Może w końcu śnieg spadnie na święta? Oby 🤞
Bo ja za dzieciaka pamiętam jak fajna atmosfera była a moje dzieci nie znają tego 😝
Kurde na prawde ubolewam nad tym, ze ja jeszcze wychodzilam na sanki, cale ferie, swieta, ciagle na sniegu, a teraz jak spadnie to 2 dni i po zabawie… szkoda mi dzieci, bo wiem co ich omija…

Kurde na prawde ubolewam nad tym, ze ja jeszcze wychodzilam na sanki, cale ferie, swieta, ciagle na sniegu, a teraz jak spadnie to 2 dni i po zabawie… szkoda mi dzieci, bo wiem co ich omija…
Dlatego mój starszy syn powiedział, że jak spadnie śnieg idą z kolegami i będą z siebie bałwanów robić, dosłownie tylko głowa bez kuli.
Jak spadnie śnieg , i będzie go trochę zabieramy dzieci na gospodarkę pod miastem na kulig :)

Można ? Można 🤣

Załączniki

• IMG_20250924_072529455_HDR.jpg
    IMG_20250924_072529455_HDR.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 25
Odnośnie wagi - ja zaczęlam w połowie czerwca i póki co mam na minus tak z 8kg :) mam fitatu podstawowe i na początku ważylam wszystko a teraz już mniej więcej wiem ile nakladać. Byłoby więcej, ale w lecie wlatywały lody 🤣 a teraz złapalam fazę na keczupowe chipsy.
Generalnie dla mnie taki tryb jest idealny, że jak mam ochotę to zjem, byle nie popłynąć. Bo jak obcinam całkiem to potem mnie za bardzo kusi.
Za to nie jem kolacji, bo nie jestem głodna, więc trochę mi wychodzi post przerywany, bo mam śniadanie o 9, obiad koło 15 i potem już rzadko kiedy coś jem 🙈 jak kiedyś bylam u dietetyczki to narzekała, że powinnam jeść 5 posiłkow zamiast 2, ale mnie tak pasuje i nie jestem głodna.

reklama
Odnośnie wagi - ja zaczęlam w połowie czerwca i póki co mam na minus tak z 8kg :) mam fitatu podstawowe i na początku ważylam wszystko a teraz już mniej więcej wiem ile nakladać. Byłoby więcej, ale w lecie wlatywały lody 🤣 a teraz złapalam fazę na keczupowe chipsy.
Generalnie dla mnie taki tryb jest idealny, że jak mam ochotę to zjem, byle nie popłynąć. Bo jak obcinam całkiem to potem mnie za bardzo kusi.
Za to nie jem kolacji, bo nie jestem głodna, więc trochę mi wychodzi post przerywany, bo mam śniadanie o 9, obiad koło 15 i potem już rzadko kiedy coś jem 🙈 jak kiedyś bylam u dietetyczki to narzekała, że powinnam jeść 5 posiłkow zamiast 2, ale mnie tak pasuje i nie jestem głodna.
To ja nie jem śniadań, nienawidzę jeść z rana. Pierwszy posiłek jem gdzieś koło 12. Kawa mi na śniadanie wchodzi i tak mam od lat 🤷. Próbowałam się przemóc (rzadko się zdarzy, że zjem śniadanie bardzo rzadko ) ale nie wchodzi mi. Musiałabym jeść i od razu głową w kibel.

Ooo tak keczupowe czipsy a raczej chrupki cheetos. To nasz numer jeden w domu od kilku lat 😁

Do góry