reklama
Lwica1410
Fanka BB :)
Nic w przyrodzie nie ginieA to u mnie tez by sie to zgadzalo! On moze jesc wszystko i jeszcze chudnie, wiec jedlismy razem… co schudl to ja przytylam![]()

kami1094
To odnośnie wagi - napiszę i ja.
Że jestem z siebie trochę dumna, że przez ten rok udało mi się lekko podleczyć swój łeb, który przez lata miał maniactwo posiadania wklęsłego brzucha i wyglądania jak anorektyk. Dla siebie bym tego nie zrobiła, ale stwierdziłam, że moje przyszłe dziecko musi mieć dobry przykład jak już postanowi do mnie przyjść.
Dalej jestem szczupła, ale przynajmniej nie wyglądam jak chora, a to ogromny sukces! Kalorie z nawyku zapisuję na oko, ale już sobie nie odmawiam tego na co mam ochotę. 

Kaalaa
A to bardzo duzo!To odnośnie wagi - napiszę i ja.Że jestem z siebie trochę dumna, że przez ten rok udało mi się lekko podleczyć swój łeb, który przez lata miał maniactwo posiadania wklęsłego brzucha i wyglądania jak anorektyk. Dla siebie bym tego nie zrobiła, ale stwierdziłam, że moje przyszłe dziecko musi mieć dobry przykład jak już postanowi do mnie przyjść.
Dalej jestem szczupła, ale przynajmniej nie wyglądam jak chora, a to ogromny sukces! Kalorie z nawyku zapisuję na oko, ale już sobie nie odmawiam tego na co mam ochotę.
![]()

loumarie
Ja mam nadzieje, ze rano sie obudze zaraz po wstaniu, a nie w okolicach 9-tejostatnio czuje sie jak pijana rano..
Jak o 9... cegiełkę dokładać do gospodarki, a nie tylko spać

Praca wzbogaca i te sprawy

Załączniki
Kaalaa
Najgorsze jest to, ze ja wstaje, o 9 to juz dawno w pracy jestemJak o 9... cegiełkę dokładać do gospodarki, a nie tylko spać
Praca wzbogaca i te sprawy![]()

reklama