reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

A to u mnie tez by sie to zgadzalo! On moze jesc wszystko i jeszcze chudnie, wiec jedlismy razem… co schudl to ja przytylam 😂

reklama
Ja mam nadzieje, ze rano sie obudze zaraz po wstaniu, a nie w okolicach 9-tej 😂 ostatnio czuje sie jak pijana rano..

To odnośnie wagi - napiszę i ja. 😀 Że jestem z siebie trochę dumna, że przez ten rok udało mi się lekko podleczyć swój łeb, który przez lata miał maniactwo posiadania wklęsłego brzucha i wyglądania jak anorektyk. Dla siebie bym tego nie zrobiła, ale stwierdziłam, że moje przyszłe dziecko musi mieć dobry przykład jak już postanowi do mnie przyjść. 🥹 Dalej jestem szczupła, ale przynajmniej nie wyglądam jak chora, a to ogromny sukces! Kalorie z nawyku zapisuję na oko, ale już sobie nie odmawiam tego na co mam ochotę. 🥹

To odnośnie wagi - napiszę i ja. 😀 Że jestem z siebie trochę dumna, że przez ten rok udało mi się lekko podleczyć swój łeb, który przez lata miał maniactwo posiadania wklęsłego brzucha i wyglądania jak anorektyk. Dla siebie bym tego nie zrobiła, ale stwierdziłam, że moje przyszłe dziecko musi mieć dobry przykład jak już postanowi do mnie przyjść. 🥹 Dalej jestem szczupła, ale przynajmniej nie wyglądam jak chora, a to ogromny sukces! Kalorie z nawyku zapisuję na oko, ale już sobie nie odmawiam tego na co mam ochotę. 🥹
A to bardzo duzo! 👏👏 wbrew pozorom to glowa przy odchudzaniu obrywa najwiecej, a wyjsc z tego racjonalnie i zdrowo to giga sukces!

Ja mam nadzieje, ze rano sie obudze zaraz po wstaniu, a nie w okolicach 9-tej 😂 ostatnio czuje sie jak pijana rano..

Jak o 9... cegiełkę dokładać do gospodarki, a nie tylko spać 🤣
Praca wzbogaca i te sprawy 🤣🤣🤣

Załączniki

• ca013fe9-e199-4aa2-88de-43b493c1ec8e.jpeg
    ca013fe9-e199-4aa2-88de-43b493c1ec8e.jpeg
    28,3 KB · Wyświetleń: 28
reklama
Do góry