reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Wstawiłam szarlotkę do piekarnika 😀

Weszłam sobie na forum dla rzucających palenie i taki shitstorm tam jest 😅
A mówi się, że kobiety na forach to gwarantowana afera ale widzę, że tam gdzie za dużo testosteronu to też się dzieje 🤣🤣

reklama
A ja się zaraz porzygam kawą. 😆 Nie wiem już którą, bo po czwartej przestałam liczyć. 😀
Szacun @Hermeneg za szarlotkę i bezę. 🥹 Ja jako tłuk kulinarny jedyne co w życiu upiekłam to RAZ karpatka z proszku. Trzy j*bane godziny męki, wsparcie kumpeli na facetimie + spalony garnek, tyle mnie to kosztowało. Nigdy więcej. 🤣

Bezy jeszcze nie zrobiłam więc nie chwalmy dnia przed zachodem słońca 🤣🤣
A karpatkę też bym zjadła 😀

Dobrze, że zaraz znowu pierwszy dzień nowego miesiąca bo mogę siebie oszukiwać, że dieta od pierwszego 😅🤣

reklama
O rajuniu, ale bym zjadla devolaja! Ale z ziemniaczkami, zeby to maselko zgarniac :D
Nigdy mi jeszcze nie wyszlo, tzn wyszlo, samo mieso bez masla 😂

Ja wracam na dobre tory juz od wczoraj, nie moge czekac na 1-szego, bo tak sibie mowilam od stycznia i mnie lipiec zastal 😂

Wystartowałam 4 stycznia i tak od tego czasu co se schudnę to se przytyję 🤣
Korzystasz z jakiejś apki? Ja wykupiłam sobie Fitatu premium 😊
Screenshot_20250923_175036_Fitatu.jpg

Do góry