Hermeneg
Fanka BB :)
Ja co roku kupuje mężowi nową fifę![]()
Chciałabym być Twoim mężem w kolejnym wcieleniu

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja co roku kupuje mężowi nową fifę![]()
Ale powiem Tobie że podłogę miałam czystą jak nigdy bo siłą rzeczy co chwilę ją wycierałamJa też bym na to poszła, ale mój mąż na pewno nie pozwoli na to, jest dość pedantyczny. Liczę po cichu, że szybciej złapie od starszej sunipracujemy hybrydowy będziemy najwyżej wychodzić 10 razy na dobę
Hahaha, kto wie, może się udaChciałabym być Twoim mężem w kolejnym wcieleniu![]()
Makijaż okolicznościowy i opalanie natryskoweMożna wiedzieć czym sie zajmujesz ? Szukam właśnie pomysłu co ze sobą zrobić by nie wracać na etat. Chodzi za mną barbering, ale chciałabym otworzyć własny salon z mężem bo też chodzi mu po głowie zmiana
Ale świetny pomysł ! Ja będę 10 dpoKurde tak 30, na dzien chłopaka dać swojemu pozytywny test... Bajka... Ale ja 30bede dopiero 8-9dpo... Więc szansa niższa niż żadna;P swoją drogą, już bym najchętniej sikała.. tak się nakręciłam dzisiejszymi zdjęciami testow.. cóż za emocje!
mam tak samo jak ty!odliczanie? ja myśle że to już podchodzi pod obsesje
ja seksy 18 i pik zobaczyłam 2h później, a 19 już blado. To chyba pierwszy raz tak idealnie, no i mentalnie wariuje, z jednej strony bym bardzo chciała, z drugiej trochę plany by mi się posypały i się boje nieznanego, ale też wiem że nigdy nie będzie idealnego momentu, a nawet jak będzie to nie zawsze się udatak więc czekam przebierając nóżkami na każdy mały objaw i znak
![]()
Legia Legia LegiaCzytając zaśpiewałam Pana Niemena![]()
Legia Legia Legia.
mam faceta na miejscuMasz faceta w rozjazdach? A nóż widelec akurat się uchował jeden najsilniejszypiłka w grze