reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Ja też bym na to poszła, ale mój mąż na pewno nie pozwoli na to, jest dość pedantyczny. Liczę po cichu, że szybciej złapie od starszej suni 🤣 pracujemy hybrydowy będziemy najwyżej wychodzić 10 razy na dobę
Ale powiem Tobie że podłogę miałam czystą jak nigdy bo siłą rzeczy co chwilę ją wycierałam 🤭😁

Można wiedzieć czym sie zajmujesz ? Szukam właśnie pomysłu co ze sobą zrobić by nie wracać na etat. Chodzi za mną barbering, ale chciałabym otworzyć własny salon z mężem bo też chodzi mu po głowie zmiana
Makijaż okolicznościowy i opalanie natryskowe 👌 jeśli będziesz robić dobrze swoją robotę to mimo konkurencji klient zawsze się znajdzie

odliczanie? ja myśle że to już podchodzi pod obsesje :D

ja seksy 18 i pik zobaczyłam 2h później, a 19 już blado. To chyba pierwszy raz tak idealnie, no i mentalnie wariuje, z jednej strony bym bardzo chciała, z drugiej trochę plany by mi się posypały i się boje nieznanego, ale też wiem że nigdy nie będzie idealnego momentu, a nawet jak będzie to nie zawsze się uda :p tak więc czekam przebierając nóżkami na każdy mały objaw i znak :p
mam tak samo jak ty!

reklama
Do góry