reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Jadę na wizyte do endo, sporo spraw do obgadania się nazbierało od maja... brak mi juz koszulek na wszystkie wyniki badań i skierowania 😔 pocieszta bo nie podoba mi sie ten rok. Jeszcze kazdy znajomy sie chwali ile to grzybow nie nazbieral aż mnie skręca z zazdrości!

reklama
Jadę na wizyte do endo, sporo spraw do obgadania się nazbierało od maja... brak mi juz koszulek na wszystkie wyniki badań i skierowania 😔 pocieszta bo nie podoba mi sie ten rok. Jeszcze kazdy znajomy sie chwali ile to grzybow nie nazbieral aż mnie skręca z zazdrości!
Ja, tzn my jeździliśmy swojego czasu na grzyby na lasy. Mamy takie miejsca w głąb lasu, że no z 4 koszami wychodziliśmy.
Ale boje się nie tyle o siebie co o dzieci, za dużo tych Kleszczów teraz.. ale pochodziłabym po lesie nie powiem.

Ja, tzn my jeździliśmy swojego czasu na grzyby na lasy. Mamy takie miejsca w głąb lasu, że no z 4 koszami wychodziliśmy.
Ale boje się nie tyle o siebie co o dzieci, za dużo tych Kleszczów teraz.. ale pochodziłabym po lesie nie powiem.
2 lata temu byłam na grzybach z mezem i corka, boziu tak ja wymęczyliśmy ze zasnęła mężowi na rękach ale wiaderko bylo pelne!

u nas co roku coraz mniej grzybów. Wcześniej wystarczało rano i po południu iść z psami i na spacer i było co ususzyć i zamrozić. W tym roku się pokazały dopiero.
Kleszcze to i na podwórku, w parku, są wszędzie.

u nas co roku coraz mniej grzybów. Wcześniej wystarczało rano i po południu iść z psami i na spacer i było co ususzyć i zamrozić. W tym roku się pokazały dopiero.
Kleszcze to i na podwórku, w parku, są wszędzie.
U Nas w mieście też kleszcze na trawnikach, dosłownie.
Mojej mamy pieseł złapał kleszcza na podwórku.

Może mało padało i Ciebie, dlatego mniej grzybów a grzyby lubią deszcze i później słoneczko :)

Dawno nie wchodzilam na te wszystkie aplikacje, ostatnie co pamietam to potrzasanie w biedrze 😂 a dmuchanko nawet do mnie nie doszlo 😂

reklama
Do góry