reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Ostatnio mu się spodobaly farbki. Ale tak to kolorować nie, rysowac nie, naklejać też juz nie, generalnie mało takich aktywności ma i trzeba go mocno zachęcac. Lubi piankolinę i ciastolinę i ostatnio malowanie palcami, ale mnie brakuje takiego, zeby porobić z nim jakąś aktywizującą książeczkę z zadaniami na odpowiednim poziomie.Taki typ człowieczka, leniuszek
Mojej siostry córka to samo ma.
Za to wczoraj zaliczylismy trzeci trening i już coraz lepiej łapie, kiedy trzeba usiąść i słuchać trenera i już ogarnialiśmy lepiej ćwiczenia. Ale byla tylko połowa grupy, bo reszta pewnie chora i było tak kameralnie i przyjemnie.
Lwica1410
Jak pytam córke czy idziemy na ćwiczenia to jest płacz, że nie chce. To jej nie zabieram. Jak biegali ktoś ją przewrócił, później było zderzenie i rozciętą warga. No i nie chce już iść. Jedne zajęcia fajnie, nawet wyszłam z sali, a tak to się przylepia do mnie.
loumarie
A to czemu ?
Bo ktoś sobie spotkania wymyśla.

Możliwe, że jeszcze to nie przejdzie, ale też nie ma co marzyć. :/
93kora
Oby nie przeszło, skuś baba na dziada X3Bo ktoś sobie spotkania wymyśla.To akurat ważna rzecz, więc tak ni w d... ni w oko... Nie bardzo jest jak się wyrwać z tego nawet.
Możliwe, że jeszcze to nie przejdzie, ale też nie ma co marzyć. :/
Załączniki
Hermeneg
A dmuchacie pianę w Rossmanie?
Ja dmucham i już mam 5 zł, pozbieram sobie jeszcze do któregoś tam listopada i mam kasę za free![]()
Dmucham ale jak na razie nie mam szczęścia

reklama
Eveline.eve
Czekaj, co???? Co dymać?A dmuchacie pianę w Rossmanie?
Ja dmucham i już mam 5 zł, pozbieram sobie jeszcze do któregoś tam listopada i mam kasę za free![]()