reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Taki typ człowieczka, leniuszek 🙃
Mojej siostry córka to samo ma.
Ostatnio mu się spodobaly farbki. Ale tak to kolorować nie, rysowac nie, naklejać też juz nie, generalnie mało takich aktywności ma i trzeba go mocno zachęcac. Lubi piankolinę i ciastolinę i ostatnio malowanie palcami, ale mnie brakuje takiego, zeby porobić z nim jakąś aktywizującą książeczkę z zadaniami na odpowiednim poziomie.

Za to wczoraj zaliczylismy trzeci trening i już coraz lepiej łapie, kiedy trzeba usiąść i słuchać trenera i już ogarnialiśmy lepiej ćwiczenia. Ale byla tylko połowa grupy, bo reszta pewnie chora i było tak kameralnie i przyjemnie.

Jak pytam córke czy idziemy na ćwiczenia to jest płacz, że nie chce. To jej nie zabieram. Jak biegali ktoś ją przewrócił, później było zderzenie i rozciętą warga. No i nie chce już iść. Jedne zajęcia fajnie, nawet wyszłam z sali, a tak to się przylepia do mnie.

A dmuchacie pianę w Rossmanie? 😂😂😂
Ja dmucham i już mam 5 zł, pozbieram sobie jeszcze do któregoś tam listopada i mam kasę za free 😂😂

Bo ktoś sobie spotkania wymyśla. 😒 To akurat ważna rzecz, więc tak ni w d... ni w oko... Nie bardzo jest jak się wyrwać z tego nawet.
Możliwe, że jeszcze to nie przejdzie, ale też nie ma co marzyć. :/
Oby nie przeszło, skuś baba na dziada X3

Załączniki

• Screenshot_20250924-095500~2.png
    Screenshot_20250924-095500~2.png
    424,9 KB · Wyświetleń: 13
😂😂😂
Myślałam, że dla chłopaków niewiele fajnych rzeczy z Newbie będzie a dorwałam słodkie portasy-ogrodniczki. 😏

Załączniki

• a432c6bc-e3b2-4f5d-88d2-13f6b48f9898.jpeg
    a432c6bc-e3b2-4f5d-88d2-13f6b48f9898.jpeg
    52,1 KB · Wyświetleń: 37
reklama
Do góry