reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

A ja siedzę i czekam. Miałam iść z psicami na spacer ale czekam. Między 16-17 miała być dostawa. Dzwonią rano czy można wcześniej, tak koło 13-14. No można. I dalej czekam. Uwielbiam takie coś.
O nieeee kurierzy... Nie znoszę. Kiedyś miałam w aplikacji, że przyjedzie 6-10 no więc w sumie się cieszyłam, bo wolę zawsze wszystko od rana mieć załatwione. Trochę mnie zdziwiła ta 6, no ale mówię może tak jeżdżą. Mąż specjalnie z córką sam poszedł do przedszkola, ja czekam w domu. O 11 zadzwoniłam do kuriera bo nadal go nie było, a on do mnie że będzie koło 17... Pytam więc, dlaczego w aplikacji mam zupełnie inne godziny a on powiedział, że bardzo mnie przeprasza ale aplikacja sobie a dostawy sobie, a o 6 to on dopiero bierze paczki z magazynu więc w sumie nie wie jak miałby u kogoś być o tej godzinie 🤷🤷

reklama
Ja czekam na płyty OSB. Nie wiem po co chcieli wczesniej. Partner wszystko ogarniał. Jak bym miała nr telefonu to już bym zadzwoniła zapytać czy zamierzają dziś przyjechać. Mieliśmy kiedyś fajnego kuriera, zawsze był między 8-9.

Przyjechał. Jeszcze zamiast do nas to do sąsiada.

Screenshot_20250925-150031.Chrome.png

Jeszcze chwila i będę pić herbatkę po pracy i koc robić. 😄 Zaspałam dziś do roboty. 🤣
Księżniczka wyłączyła budzik, odwróciła się na drugi bok i spanko. Coś mnie tchnęło, że o kurde, a ja nie idę dzisiaj do roboty? 🤣 Zerwałam się, 8.30 - o ludzie.

Kurde jaki dzisiaj wiatr! Wieje jakby mialo
Glowe urwac, az sie nosa nie chce wynurzac z domu, spacer z psem na takim pol biegu 😂

Dziewczyny może pomożecie. Czy jeśli robiła test 12 dni po owulacji to jest jeszcze szansa że będzie pozytywnie ? Za 6 dni mam dostać @. :)

reklama
Do góry