reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Dobra pytam.... Co to za trend otwierania nowego wątku z każdym miesiącem do testowania? To takie dziwne. Bo jak ja tu trafiłam 5 lat temu to np. utworzony został wątek "staraczki 2020" i to się ciągnęło miesiącami.

Dobra pytam.... Co to za trend otwierania nowego wątku z każdym miesiącem do testowania? To takie dziwne. Bo jak ja tu trafiłam 5 lat temu to np. utworzony został wątek "staraczki 2020" i to się ciągnęło miesiącami.
Jak ja trafiłam tutaj w 2022 roku, to wątek staraczek rzeczywiście był, ale osobno były też wątki na testowanie. Teraz staraczek chyba nie ma? Ale testowanie zostało. Tak mi się wydaje 🤔

Jak podczytywałam w 2022 to faktycznie tak było że był wątek staraczkowy i wątek kreskowy.potem zostały już same kreskowe.z tego co mi się kojarzy dziewczyny utworzyły osobny wątek testowania żeby były jakieś ustalone zasady bo tam wbijały dziewczyny z pozytywnym testem i dla osób które tkwiły na wątku staraczkowym kilka lat było to dosyć ciężkie

reklama
No, macie moją kreskę 🤣 9 dpo, nie wiem czego się spodziewałam. Teraz testuję dopiero 30!

Załączniki

• 20250926_063158.jpg
    20250926_063158.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 69
Do góry