93kora
Fanka BB :)
Ja coś widzę .Pierwszy z pierwszego moczu, drugi przed chwilą, chcieliście kreski to macie
Proszę o opinię komisji testowej![]()
Śmigaj po patyki do Rossmana i sikaj

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja coś widzę .Pierwszy z pierwszego moczu, drugi przed chwilą, chcieliście kreski to macie
Widać coś, kupuj jakiś normalny teścik, siknij i daj znaćPierwszy z pierwszego moczu, drugi przed chwilą, chcieliście kreski to macie
postaram się w wolnej chwiliKomisja twierdzi, ze widac, dawaj do rossmana!nie trzymaj nas w niepewnosci!
![]()
Jeśli brak chętnych, a oczekujecie kogoś kto utrzyma porządek, to wiecie gdzie mnie szukać.Któraś chętna na poprowadzenie październikowych kresek?![]()
wczoraj jeden zużyłam i nie dokupiłam kolejnych, bo stwierdziłam, że po co@callina może tym razem jakieś bardziej wiarygodne testy? Oszczędzisz sobie i nam też nerwów
U mnie po migrenie, zaraz się biorę za ogarnianie wszystkiego przed wyjazdem![]()
Dla mnie coś tam majaczyPierwszy z pierwszego moczu, drugi przed chwilą, chcieliście kreski to macie
To zakładaj, brak chętnychJeśli brak chętnych, a oczekujecie kogoś kto utrzyma porządek, to wiecie gdzie mnie szukać.Piździernik to mój miesiąc urodzinowy.
![]()