reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍂🌻Wrześniowe czary, kreski nam dają – serce się śmieje, marzenia się spełniają!🌻🍂

reklama
Czekamy do wynikow! Do tego czasu wszystkie czarne scenariusze out!
Kiedy masz termin @? 29? To akurat druga beta z niedzieli Ci potwierdzi, ze nie przyjdzie! :D

zaraz się okaże, że znowu testy mnie oszukały.. albo biochem.
ja wiem, że już macie dość moich czarnych myśli, ale nie mogę ich od siebie odgonić
Masz nakaz pozytywnego myślenia! Narazie czekamy na wyniki! Zajmij się czymś, zrób porządek w szufladzie, ułóż ładnie w szafce. Zajmij się i swoją głowę jakaś robota.

mocny pik na teście był rano 14.09, 15.09 rano już zbladł, seksy 13.09
Więc dziś hmm..
Mam 25dc
A ile to będzie po owulacji? 11-12?
Właśnie się martwię, że może coś późno te kreski się pojawiły... i już mam stresa...
O to jesteś w tym samym momencie co ja i u mnie niestety kreski brak,ale twoją ogromnie się cieszę!

Masz nakaz pozytywnego myślenia! Narazie czekamy na wyniki! Zajmij się czymś, zrób porządek w szufladzie, ułóż ładnie w szafce. Zajmij się i swoją głowę jakaś robota.
wlasnie biorę się za pranie i prasowanie 🫶
zrobiłam pinka strumieniowego, ale go chyba przelałam trochę 😂
Zaczyna się coś pojawiać.
Ale to musi być mała beta, że jest taki bladzioch

Załączniki

• IMG_20250926_111630370_HDR.jpg
    IMG_20250926_111630370_HDR.jpg
    2,1 MB · Wyświetleń: 88
reklama
Do góry