reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Z resztą, to takie strzępienie jęzora...
Nie wiem w sumie po cholerę ja wogóle ruszałam ten temat, mogłam się spodziewać takiego odzewu. 🤷🏻‍♀️

Gadajcie sobie o czym chcecie, o słupie i o 🍑. ;) Ja stąd zawijam manelki, bo widzę że my się nie zrozumiemy, a potrzeba wam duuużej przestrzeni do tematów o tym "wszystkim", więc zamiast was "uciszać" (lol) to wam ją zostawię. 😁

reklama
Sprawa jest prosta. To jest wątek dla „wszystkich”, ale nie jest do „wszystkiego” . Do dzielenia się objawami ciążowymi, narzekania, marudzenia, cieszenia się itp. Jest wątek temu poświęcony czyli „mamowy” z danego miesiąca. Tutaj jak ktoś zapyta jak się czujesz, to odpisuje się bez marudzenia czy jojczenia - ogólnikowo, a najlepiej odpisz tej osobie prywatnie.

Wątek stworzony do pogaduszek o dupie Maryny, bo na kreskach mogą być tylko starające się dziewczyny wiec te, którym już się udało musiały się przenieść.

Ostatnia edycja:
Tak :) i jak na bardzo ciężki temat to jest świetnie napisana.

Pamiętam, że podobnie mi się czytało np. "Tragedię na Przełęczy Diatłowa". Może być cięzki temat, byle narracja to dźwigała. Wcześniej czytalam "Bezduszni" też z Czarnego, o zagladzie chorych psychicznie w trakcie II Wojny Światowej i tam narracja nie dźwigała, czytałam po 2 strony dziennie. Chociaż ksiązka miala super research zrobiony, było 50 stron samej bibliografii i źródeł.

Czekam na serial "Heweliusz" bo ma Netflix wypuścić 😃

Loka, a lubisz podcasty kryminalne? :)
Nie, ja bardzo mało słucham, bo nie mam kiedy 🙈 jak w biurze jestem to najczęściej mam jakiś podcast w słuchawkach, żeby ludzie dali mi spokoj. Zwykle słucham Czytu Czytu albo nadrabiam poranną audycję z RMF z Terlikowskim, żeby wiedzieć, co się na świecie dzieje :)

Z resztą, to takie strzępienie jęzora...
Nie wiem w sumie po cholerę ja wogóle ruszałam ten temat, mogłam się spodziewać takiego odzewu. 🤷🏻‍♀️

Gadajcie sobie o czym chcecie, o słupie i o 🍑. ;) Ja stąd zawijam manelki, bo widzę że my się nie zrozumiemy, a potrzeba wam duuużej przestrzeni do tematów o tym "wszystkim", więc zamiast was "uciszać" (lol) to wam ją zostawię. 😁
Kurła, czy naprawdę muszę Ci dedykować pierwsze linijki hitu wszechczasów tj. "Oczy szeroko zamknięte" zespołu Łzy? 🤣
Siedź na dupsku!

Sprawa jest prosta. To jest wątek dla „wszystkich”, ale nie jest do „wszystkiego” . Do dzielenia się objawami ciążowymi, narzekania, marudzenia, cieszenia się itp. Jest wątek temu postacie czyli „mamowy” z danego miesiąca. Tutaj jak ktoś zapyta jak się czujesz, to odpisuje się bez marudzenia czy jojczenia - ogólnikowo, a najlepiej odpisz tej osobie prywatnie.

Wątek stworzony do pogaduszek o dupie Maryny, bo na kreskach mogą być tylko starające się dziewczyny wiec te, którym już się udało musiały się przenieść.
a jeżeli ktoś czuje większą potrzebę uzewnętrznienia się na temat swoich dolegliwości (nie muszą być tylko ciążowe) to proponuję założyć nowy wątek „pogaduchy ciężarnych i nie tylko” i po problemie. Każda będzie mogła sobie tam zajrzeć jak będzie miała ochotę poczytać o „marudzeniu”, albo sama będzie miała ochotę wspólnie ponarzekać.

Czy to o zatonięciu tego promu?
Ja za mało czytam 😅 Teraz męczę dalej "Łowcę". Jak zacznę czytać to ciężko mi się oderwać ale potem tak samo ciężko mi do niej wrócić 😅
Ja teraz czytam takie, które nie wymagają dużego wysiłku umysłowego. Kryminały Nataszy Sochy, znaczy przeczytałam jedną część, i niby chce wiedzieć co dalej, ale nie chce mi się zacząć.

reklama
Do góry