reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

Byłoby miło bo po tych ponad dwóch latach to coraz mniej wierzę, że to się uda 😅
Nawet rozważam od kilku dni odejście z forum 🤔
Nie wiem na ile mi jeszcze starczy cierpliwości do wyczekiwania swojej ciąży.
Ja tak miałam po 3 latach? Później weszła mi dosłownie depresja na głowę. Nic mi się nie chciało , potrafiłam tydzień z łóżka nie wstawać. Finalnie zajęło mi to ponad 7 lat :( .
Wiem co czujesz, serio.

reklama
Nie zgadzam się. ;) Ciebie do tego wora nie wrzucam. Nie przypominam sobie żebyś kiedykolwiek farmazoniła w sposób, o który @loumarie chodzi. Myślę, że nie ten charakter. 😀
Proszę mnie również do wora nie wrzucać 🥲

Ja tylko napisałam o mdłościach, że jak chce niech sobie bierze bo ja funkcjonować już ku**a nie mogę. Zamiast tych to ja chudnę. Tabletki na receptę co kosztują **Uja mi pomagają. I z tego się gównoburza zrobiła bo ktoś coś jeszcze dopisał.

Ja tak miałam po 3 latach? Później weszła mi dosłownie depresja na głowę. Nic mi się nie chciało , potrafiłam tydzień z łóżka nie wstawać. Finalnie zajęło mi to ponad 7 lat :( .
Wiem co czujesz, serio.

U mnie już jest taki etap, że gdyby nie 5 Mrozaczków które na nas czekają w Klinice to bym tym naprawdę już jebla, serio 🥹
Jestem zmęczona tymi staraniami.
Najgorsze, że nie ma gwarancji czy to się uda. No ale już nie smęce.
Idę później zagryźć goferem! 🤣❤️

U mnie już jest taki etap, że gdyby nie 5 Mrozaczków które na nas czekają w Klinice to bym tym naprawdę już jebla, serio 🥹
Jest tam na pewno ten który na Ciebie czeka, wierzę w to mocno ♥️🤞🫂

Smacznego, gofry nad morzem najlepsze !

Ja tylko napisałam o mdłościach, że jak chce niech sobie bierze bo ja funkcjonować już ku**a nie mogę. Zamiast tych to ja chudnę. Tabletki na receptę co kosztują **Uja mi pomagają. I z tego się gównoburza zrobiła bo ktoś coś jeszcze dopisał.
Kobito, nie wrzucam. 💜🥹
Swoje przeszłaś, służysz wiedzą, nie gadasz jak potrzaskana. Uspokój się. 😀

Ktoś tu pisał, że jakaś kombinacja leków dużo tańsza, a pomoga.

reklama
No przepraszam, ale raczej nie na darmo palę te zasrane yankee candle za miliony monet! 😁💫

Do góry