Ale to normalne odczucia
Ja w ciągu 24h intensywnego dnia mam ochotę młodego wywalić przez okno, cofnać czas o 5 lat i nigdy nie miec dzieci, a potem pukam się w czoło, że nie umiem sobie wyobrazić swiata bez niego.
I z ciążą podobniechciane ciąże, a mimo to w każdej żałowałam, że jednak ta ciąża się pojawila, bo samopoczucie miałam tragiczne.
reklama
loumarie
Fanka BB :)
Jest. Przecież w każdej sytuacji mamy prawo do różnych odczuć. Tak jak Loka, pragnęła dziecka, stała się o nie, a teraz narzeka na noce itd. To jest normalne.
Nie, to nie jest to samo...
Nikt nie broni Loce mówić że ma ciężkie noce, nikt nie broni Klemensie zdawać relacje z porodówki skoro same o nie prosimy i ją tagujemy.
Loka nie mówi, o matko chętnie oddam niech ktoś buja do snu za mnie.
No wtf...
kami1094
Nie zgadzam się.Ale to normalne odczucia
Ja w ciągu 24h intensywnego dnia mam ochotę młodego wywalić przez okno, cofnać czas o 5 lat i nigdy nie miec dzieci, a potem pukam się w czoło, że nie umiem sobie wyobrazić swiata bez niego.
I z ciążą podobniechciane ciąże, a mimo to w każdej żałowałam, że jednak ta ciąża się pojawila, bo samopoczucie miałam tragiczne.
xewee
Moderator
Czyli co zacisnąć zęby I za ojczyzne, bo sama tego chcialam i teraz nie wypada mi juz narzekac?Jęczenie "chętnie się zamienię, chętnie oddam" wiedząc, że tu są dziewczyny, które nie miały takiego szczęścia jest niesmaczne.
Dziwne, że trzeba to wyjaśniać, naprawdę.To jest to "pisanie o wszystkim"?
No mi się odechciało, bo nie chce mieć z tyłu głowy dziewczyn które być może przez moje "marudzenie" cierpią w ciszy i płaczą po kątach, no nie.Fajny był wątek. Taki dla każdego. Jednak nie wolno się dzielić swoimi odczuciami i przemyśleniami. Nie będzie nowych przepisów.
Od tego jest stricte wątek kreskowy, tam są jedynie dziewczyny starające się i nie ma miejsca na chwalenie ciąża, tu jest wątek o wszystkim, nie chce się zastanawiać co napisać, pomijając już fakt, że często piszę ironicznie
Lady Loka
Dużo zostawiam w swojej głowieNie zgadzam się.Ciebie do tego wora nie wrzucam. Nie przypominam sobie żebyś kiedykolwiek farmazoniła w sposób, o który @loumarie chodzi. Myślę, że nie ten charakter.
![]()
Peppcia
Kosinka94
Moderator
No nie. Przecież gdyby nie rozwijające się w organizmie dziecko, to nie byłoby tych objawów.Ale to coś całkiem innego, czy tylko ja to widzę?![]()
Eveline.eve
Ok ok czyli chodzi o stopniowanie/kategoryzowanie jojczenia tak?
Są rzeczy, które można ojojczyć a są takie których nie można, bo źle to wyglada w oczach innych?
Pokuszę się o zacieśnienie kręgu:
Nie mając problemów w ciąży zagrażających ciąży/życiu jest nietaktem narzekać na objawy ciążowe?
Tylko nie strzelajcie do mnie

Są rzeczy, które można ojojczyć a są takie których nie można, bo źle to wyglada w oczach innych?
Pokuszę się o zacieśnienie kręgu:
Nie mając problemów w ciąży zagrażających ciąży/życiu jest nietaktem narzekać na objawy ciążowe?
Tylko nie strzelajcie do mnie
reklama
A jeśli tak napisze, to nie zauważysz w tym ironii?Nie, to nie jest to samo...
Nikt nie broni Loce mówić że ma ciężkie noce, nikt nie broni Klemensie zdawać relacje z porodówki skoro same o nie prosimy i ją tagujemy.
Loka nie mówi, o matko chętnie oddam niech ktoś buja do snu za mnie.
No wtf...![]()
O zgrozo ja mowilam że oddam do okienka życia.