xewee
Moderator
Wydaje mi sie,ze sie trochę zapędziłaśSzkoda, że nie miałyście humorystycznego podejścia jak to wy miałyście negatywy.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wydaje mi sie,ze sie trochę zapędziłaśSzkoda, że nie miałyście humorystycznego podejścia jak to wy miałyście negatywy.![]()
Właśnie sobie uświadomiłam, że mój parasol zniknął. I to raczej nie wczoraj.@kami1094 wiesz ,że parasol mi się popsuł na balkonie?. Mądra chciałam sobie uchronić balkon przed deszczem hahaha i tak wiało, że go wyebało
![]()
Wydaje mi sie,ze sie trochę zapędziłaś![]()
Mój wielki parasol od 3 lat leży pod łóżkiem. Nie ma czasu go wyciągnąć. Ale uważam, że już mały sukces jest bo wcześniej był na strychu.Właśnie sobie uświadomiłam, że mój parasol zniknął. I to raczej nie wczoraj.Muszę zapytać mamy gdzie go wyeksmitowała.
![]()
Ja mam dzisiaj ogórkową, mogę poczęstować![]()
Zdecydowanie, chora akcja na wątku dla każdegoWydaje mi sie,ze sie trochę zapędziłaś![]()
Ja byłam przez ponad 7 lat po 2 stronie barykady, serio. Swoje wycierpiałam, zaufaj.
Ale powiedz mi co złego w tym, że napisałam, żebyście afirmowały mi córkę ? Nic.
Bardzo współczułam @kami1094 po drugiej stracie. Nie wiem czy któraś z Was napisała do Niej na priv ale ja tak.
I dalej bardzo mocno wierzę , że
@Peppcia @Hermeneg @kami1094 będą mogły dzielić się swoimi przeżyciami odnośnie ciąży.