reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Pamiętam jak niedawno jeszcze były krzyki na kreskach urażonych osób, dzisiaj na tym wątku te same osoby już nie czują bluesa, że kogoś może coś urażać, kto się stara.
No ale pewnie, zapomniał wół jak to cielęciem był. Co się dziwić.

Ja byłam przez ponad 7 lat po 2 stronie barykady, serio. Swoje wycierpiałam, zaufaj.

Ale powiedz mi co złego w tym, że napisałam, żebyście afirmowały mi córkę ? Nic.

Bardzo współczułam @kami1094 po drugiej stracie. Nie wiem czy któraś z Was napisała do Niej na priv ale ja tak.

I dalej bardzo mocno wierzę , że
@Peppcia @Hermeneg @kami1094 będą mogły dzielić się swoimi przeżyciami odnośnie ciąży 🤞.

Byłoby miło bo po tych ponad dwóch latach to coraz mniej wierzę, że to się uda 😅
Nawet rozważam od kilku dni odejście z forum 🤔
Nie wiem na ile mi jeszcze starczy cierpliwości do wyczekiwania swojej ciąży.

reklama
Zadzwonili od weterynarza, że jednak nie będzie wizyty u ortopedy. Muszę poszukać gdzie indziej. Miał być we wrześniu, a nie będzie wcale. To teraz jeszcze czekam na telefon od mechanika, że jednak auta dziś nie będzie.

Do góry