Lekarze chcą żeby było że każde musi być takie samo a są takie przypadki że czasem lekarze sami się dziwią co tu się zadziało

znam po sobie jak w ciąży byłam moja beta mi rosła tak: 21 po 48h 49,60 po po dwóch dniach 49.50 po dwóch dniach 46.00 i lekarz natychmiast do siebie i zrobił USG i mówi że ciąża mogła być ale już chyba nie ma bo beta bez zmian i mam odstawić leki i za 4 dni zrobić betę i pewnie będzie blisko 0 a ja robię będę a tam 220 i lekarz natychmiast do siebie i skierowanie do szpitala bo może być ciąża pozamaciczna i tam szykowali mnie rano na zabieg i zrobili betę po jednym dniu a jak 350 miałam i rano USG robi mi ordynator i mówi że mowy nie ma bo on widzi po macicy że to może być ciąża i widzi że była owulacja i który jajnik i że mi krzywdę zrobią zabiegiem a zabieg to mogą zrobić w każdej chwili ale on pochopnie nie zrobi i badali mi będę przez 4 dni aż miałam wysoka i robia USG a tam pęcherzyk

mój lekarz jak zadzwoniłam do niego i pojechałam na wizytę to powiedział że on i jego koledzy w życiu takiego przypadku nie widzieli i jak widać jestem dla niego cudem natury bo to było niemożliwe żeby beta stanęła i po czasie rosła. To się w życiu nie zdarza a jak widać ma nauczkę że nie można ciąży przekreślać bo i taki przypadek był w jego karierze

także są wyjątki od reguły i czasami lekarz sam jest w szoku