reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Muffinki Czekoladowe z aniagotuje :D

Załączniki

• IMG_6033.jpeg
    IMG_6033.jpeg
    2,8 MB · Wyświetleń: 31
Mój mąż tez z tych, co nie chcą chodzić. My nie mamy auta i czasami mnie wkurza, bo on zamiast przejść to jedzie autobusem czy tramwajem nawet jeden przystanek. Ja tego nie rozumiem, bo ja to z tych, co wszędzie z buta. Wiadomo, nie na drugi koniec miasta, ale takie odległości realne to zawsze wolałam chodzić. Teraz gorzej, bo S tyle nie przejdzie, a wózka już nie chce.
Wiecie, ja to lubię, bo taka trasa np. na zakupy to w sumie darmowe cardio i można więcej zjeść, bo kalorie się zgadzają :D

Urodziłam, eMeczka z nami od wtorku ale przekroczyliśmy magiczne 10% spadku (miała 10,5 czy 11🤡) więc nadal tu jesteśmy i dostaje w dekiel bo zamiast rozkręcać laktacje to ja tu siedzę i daje jakieś gowno jej byle nadrobiła trochę wagi i schizuje bo już praktycznie mieszkam w tym szpitalu i sobie raz radze a raz nie

Kochana @kami1094 była tak miła żeby rano już o ósmej mi cynk sprzedać, że czekałam czekałam i się doczekałam tego PIĘKNEGO kurrrrrde newsa..! 😏

Niech rośnie zdrowo i szczęśliwie ta Twoja mała Bombelka! 🧸👶🏻🪄
Dla Ciebie - szybkiej, sprawnej rekonwalescencji i przede wszystkim duuuużo SPOKOJU (czyt. - żeby na krzywy ryj Ci się żodyn teraz nie wpier***** ...).

GRATULACJE!!! 🎉❤❤❤

Urodziłam, eMeczka z nami od wtorku ale przekroczyliśmy magiczne 10% spadku (miała 10,5 czy 11🤡) więc nadal tu jesteśmy i dostaje w dekiel bo zamiast rozkręcać laktacje to ja tu siedzę i daje jakieś gowno jej byle nadrobiła trochę wagi i schizuje bo już praktycznie mieszkam w tym szpitalu i sobie raz radze a raz nie
Gratuluję i życzę dużo zdrowia ❤️
Może wspomóż się czym na laktację. Nie wiem jak Mała ssie, ale mój nie przybierała odpowiedni dopóki nie zaczęłam go przystawiać co chwilę. U nas była trochę patowa sytuacja, bo chwilę byliśmy bez siebie i jak mu położne podawały tyle ile niby się powinno, to on dalej był głodny 🤷🏻‍♀️

@Klemensa gorące gratulacje 🫂🥰❤️
Będzie wszystko dobrze - dawaj i butle i cyca i będzie dobrze ❤️
Gdy będziecie w domu to się odnajdziecie nawzajem 🫂 wszystko się ułoży 🩷 to wspaniała przyroda przed Wami 👒💖

♥️♥️♥️

reklama
Do góry