reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

@Klemensa wiem, ze to ciezkie, ze czlowiek chcialby juz do domu… jest szansa zebys najpierw przystawiala ja do piersi niech sciaga z obu tyle co sie naprodukowalo i dopiero dac jej cos dodatkowego?
Na pocieszenie powiem, ze ja dokarmialam caly tygodniowy pobyt w szpitalu, ale dlatego, ze moje dziecko jadlo 3 osobowa norme i piersi nie nadazaly 😂 ale potem w domu laktacja ruszyla i to jak ruszyla! :D ale do tego tez potrzebny jest spokoj, czego w szpitalu nie dostaniesz..
Jak dostała mieszankę w butelce ze smoczkiem który nie wymagał ssania to kto by chciał się męczyć? 🤡 był foch jak się skapnęła i tyle. Wychodzimy stąd dzisiaj

reklama
Urodziłam, eMeczka z nami od wtorku ale przekroczyliśmy magiczne 10% spadku (miała 10,5 czy 11🤡) więc nadal tu jesteśmy i dostaje w dekiel bo zamiast rozkręcać laktacje to ja tu siedzę i daje jakieś gowno jej byle nadrobiła trochę wagi i schizuje bo już praktycznie mieszkam w tym szpitalu i sobie raz radze a raz nie
gratulacje! Pamiętam jak ja spędziłam tydzień szpitalu, bo mały był naświetlany. Przed porodem również leżałam tydzień na oddziale, więc dla mnie to już były 2 tygodnie ciągiem… już pod koniec każdego dnia tylko siedziałam i płakałam… ehh te hormony… z każdym dniem tylko czekałam na werdykt lekarza, więc w pełni Cię rozumiem i życzę szybkiego powrotu do domu!

Nie zjadlam babeczki! 😅 ugryzlam tylko od meza, zeby zobaczyc czy zjadliwe, ale korcilo… jestem z siebie dumna 😂

reklama
reklama
Do góry