reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Pogaduchy długoletnich i nowych starczek ♥️

reklama
Za wcześnie się zaczął.
Też chciałam pospać, ale ktoś miał inne plany 🤷🏻‍♀️

Noc przespana w kratkę, nie dosc ze zaczęło sie krwawienie to zlapalam jakiego wirusa. Gardło, glowa, zatoki i brzuch- wszystko boli. Do tego goraczka że 2 razy sie przebierałam z przepoconych ubrań
Los Cię nie oszczędza. Obyś jak najszybciej wyzdrowiała i doszła do siebie 🤞🏻

Ale ja tez dzisiaj wczesnie na nogach, za to tradycyjnie cieple buleczki na sniadanko :) niedziela to dla mnie dzien kiedy pozwalam sobie na zwykla biala bulke i czekam jak dziecko na kinder niespodzianke 😂 za to wymyslilam sobie taki obiad, ze juz nie chce mi sie go robic i zaluje, ze wpadam na takie pomysly 😂

Moj bombek po 4 już rześki jak skowronek. Raczej nie ma opcji na drzemkę w dzień. Późno zasnęła, nie wiem co tak się zerwała jak nawet nie zaczęło switać.
Ja mam słaba ślina wolę jeżeli chodzi o jedzenie. Jeszcze ten tydzień to sobie pofolgowałam.
Ja mam rosół od wczoraj, mięsko gotowane więc będzie dziś łatwy obiad.

reklama
Do góry