loumarie
Fanka BB :)
Oj nie ta branża, aczkolwiek ja pracowitość zawsze chwalę!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Może gdzie mrożona?No to dobrą porę wybrałaś
O ezzzu ja się tym już przejadłam, serio. Chyba ostatni raz to zjadłam bleee. Za to chodzą teraz za mną zupy, najlepiej chłodnik ale gdzie ja botwinkę kupię w porze jesienno/zimowej ?![]()
A ja uwielbiam najlepiej potrójny ser
Smacznego![]()
Już szukałam. Ale mrożone nie smakuje jak świeża więc odpadaMoże gdzie mrożona?
Chłodników nie lubię.
To wszystko wina mojego brata, 3/4 jest u Nas w tygodniu (szwagry się dobrze dogadują) i za każdym razem jest co jemyO Ty pindziu jedna![]()
A czego Ty się spodziewałaśCzy ja wiem czy fajne. Byłam dziś w przychodni. Jutro dzwonię do kardiologa o te badania. Odbębnię kardiologa to mam iść do neurologa z papierami od kardiologa. Potem do laba porobić te nowe skierowania. Potem w zębach muszę to wszystko pozanosić do lekarz... I takie to wakacje.
Jest taki śpiworek 3w1 że potem masz do spacerówki, obczaj sobie, ja taki na vinted kupiłam z myślą że za rok to już na siedząco założę w spacerówceNo pod względem zakupowym to zostały mi głupoty juz bardziej, z kategorii... nie wiem na ile to potrzebne + moje jakieś znaleziska.![]()
Co mi zostało to tak naprawdę ewentualny laktator (ale nie wiem czy będę bawić się w ściąganie bo nie nastawiłam się ani na kp ani na kpi ani na mm, będę iść na zywiol), monitor oddechu (to bankowo kupię), ewentualny śpiworek do gondoli (ale nie wiem czy opłaca mi się na koniec lutego brać bo równie dobrze założę kombinezon miś i przerzucę go grubym kocykiem)
Można tam coś upolować, faktycznieJest taki śpiworek 3w1 że potem masz do spacerówki, obczaj sobie, ja taki na vinted kupiłam z myślą że za rok to już na siedząco założę w spacerówce![]()
Ja nie mówię czego się spodziewałam, ja stwierdzam że dla kogo to wakacje to dla kogoA czego Ty się spodziewałaśtak właśnie wygląda ciąża na zwolenieniu
![]()
Widzisz jak brat dba o Ciebie?To wszystko wina mojego brata, 3/4 jest u Nas w tygodniu (szwagry się dobrze dogadują) i za każdym razem jest co jemy. Jak mówię, że mam kotlety czy cokolwiek mogę odgrzać to nie bo obiad już jedli
.
Także przez nich tyje cały czas, a brzuchol widziałaś jaki już mam![]()