reklama
Kosinka94
Moderator
Makaron tortellini z mięsem, pomidor, ogórek, fasola czerwona, kukurydza, szczypiorek, majonez, pieprz i sól do smakuNie no, w ciąży nie jestem za bardzo ciastkowa. Czekoladowa to jeszcze jak Cię mogę ale tylko zakładając, że kiełbasę też dam.
Też myślałam o jakiejś sałatce ale to sprawa do wydumania.Myślałam o sałatce z selerem konserwowym, ale no nie wiem.
![]()

Eveline.eve
Fanka BB :)
Nie Tobie jednej, zasypiam w pracy i klawiatura na czole na samą mysl ze musze jechać na zakupy z dzieckiem mnie trzesieAle mi się dzisiaj nic nie chce. Chyba jesienna depresja się wkrada![]()
93kora
Mnie to nawet obiadu się nie chce robić. No nic, dosłownie.Nie Tobie jednej, zasypiam w pracy i klawiatura na czole na samą mysl ze musze jechać na zakupy z dzieckiem mnie trzesie
Lwica1410
loumarie
Może sałatka drwala?
U mnie na obiad kluski śląskie. Tylko ziemniaki trochę kiepskie, ale i tak mi smakowało.
O matko a co to za smakowa mięsna sałatka

Zapisuję Wasze propozycje.

niezapominajka876
Ja to bym już zjadła drwala ale z żurawiną, czekam bardzo aż będą w złotych łukachO matko a co to za smakowa mięsna sałatka
Zapisuję Wasze propozycje.![]()
reklama
marietta2112
A ja dziś robiłam z seler naciowego, żurawiny, kukurydzy i sera żółtego z łyżkąmajonezu. Można dodać usmażone kawałki kurczaka, ale dziś miałam smaka na taką wege.