Rozumiem, dziękuję za odpowiedźTest jest negatywny/nieważny.
Jakby był pozytywny, to linia by pokazała się w większym odstępie, w polu dedykowanym dla T
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Rozumiem, dziękuję za odpowiedźTest jest negatywny/nieważny.
Jakby był pozytywny, to linia by pokazała się w większym odstępie, w polu dedykowanym dla T
Tak mi jakoś zaczęło chodzić po głowie.
Boli mnie głowa i nie mogę spać,
chociaż dokoła wszyscy już posnęli,
nie mogę leżeć a nie mogę wstać,
parę lat życia darmo diabli wzięli.
Obudziłam się po północy. Zasnęłam po 5.O 3 to nie dziwie sie, ze zaczelo chodzic po glowiemam nadzieje, ze mimo wszystko jako tako spalas i dasz dzisiaj rade
![]()
Obudziłam się po północy. Zasnęłam po 5.
Z mało ilością sni daje radę. Jestem przyzwyczajona. Po prostu po kilku takich nocach w końcu mam jedną przespaną.
Kurde, a nie myslalas o jakiejs melatoninie, zeby sie chociaz wesprzec?Obudziłam się po północy. Zasnęłam po 5.
Z mało ilością sni daje radę. Jestem przyzwyczajona. Po prostu po kilku takich nocach w końcu mam jedną przespaną.
Ja od dawna mam problemy ze spaniem. Już się przyzwyczaiłam. Kiedyś łykałam różne tabletki, ale takie bez recepty na wiele się nie zdały. Osobno dużo snu miałam jakieś 4 lata temu jak chorowałam i prawie 2 tygodnie miałam temperaturę koło 39. Głównie wtedy spałam![]()