reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

reklama
Miałam już rak dużą nadzieję patrząc na poprzednie wyniki... Czuję się chujowo. Powiedzcie czy macie jakieś doświadczenia, jeśli nie progesteron to co może być przyczyną kolejnej tak wczesnej straty?
Tak jak napisała @Hermeneg na tak wczesnym etapie w większości przypadków przyczyną są wady zarodka, na które nie mamy wpływu - losowe sytuacje.

Tak mi też mówił ginekolog ale miałabym aż takiego pecha zeby trafił mi się wadliwy zarodek cykl po cyklu? We wrześniu też miałam biochem 😭

Z racji tego, że siedzę w temacie in vitro to w związku z tym jestem na różnych grupach i jak czytam, że kobiety badają zarodki gdzie na kilka trafia się jeden zdrowy to chyba niestety możliwe 😞
Też przerabiałam biochem, wiem jak się czujesz. Mocno ściskam 🫂

@Zestresowana13 strasznie mi przykro… to nie powinno tak wygladac… postaraj sie na wizycie z lekarzem podrazyc temat, moze zleci jakies badania, dla Was obu, zeby czesc wykluczyc… to bylo potwierdzenie 2 bety, czy 3?

reklama
Do góry