reklama
Lady Strejser
Zaciekawiona BB
Moja się dopytuje o Mikołaja i wszystkim składa randomowo życzenia i chce mieć śniegBombki też już oglądam.
Ja ogólnie lubię świąteczne duperele, a najbardziej lubi mój mąż. Od wczoraj mi śpiewa "choinko ma, co bombki ma, tak piękne masz gałązki"![]()

Ja lubię takie rzeczy,bibeloty - ale,gdy od września atakują nas bałwankami i elfami to czasami do grudnia ten czas trochę pryska

Lady Strejser
Zaciekawiona BB
Dla mnie te zimowe święta są ostatnio takie dziwne... Zwłaszcza po mojej cp z 23r.
W Mikołajki powiedziałam mężowi o ciąży a w wigilię wróciłam do domu po laparo... Takie to jest wiecie - niby się człowiek cieszy - bo zawsze lubiłam święta mimo tych wszystkich garów itd. ale teraz myślami czasami gdzieś zabłądze no ale tak to już jest po stratach
W Mikołajki powiedziałam mężowi o ciąży a w wigilię wróciłam do domu po laparo... Takie to jest wiecie - niby się człowiek cieszy - bo zawsze lubiłam święta mimo tych wszystkich garów itd. ale teraz myślami czasami gdzieś zabłądze no ale tak to już jest po stratach

loumarie
Fanka BB :)
Moja się dopytuje o Mikołaja i wszystkim składa randomowo życzenia i chce mieć śniegwystarczyło,że byliśmy w Pepco po autko dla jej kuzyna na urodzinki
Ja lubię takie rzeczy,bibeloty - ale,gdy od września atakują nas bałwankami i elfami to czasami do grudnia ten czas trochę pryska![]()
Ze śniegiem i ja się utożsamiam, wolę zimę

Lady Strejser
Zaciekawiona BB
Ojjj ja też uwielbiam wg mróz i słońce!Ze śniegiem i ja się utożsamiam, wolę zimę![]()
Lady Strejser
Zaciekawiona BB
Albo listopad w górach 
Rok temu byłam w sierpniu i to nie jest to samo

Rok temu byłam w sierpniu i to nie jest to samo

reklama