No właśnie nie bo mój lekarz się upiera że jest git ale Kudzwa ją mam okres 10 dni po owulacji. Okres/plamienie. Ostatnie pół roku nie zdążę zrobić testy 14 dni dpo bo już dawno okres hula ://///
Nie masz za krótkiej fazy lutealnej przypadkiem?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie nie bo mój lekarz się upiera że jest git ale Kudzwa ją mam okres 10 dni po owulacji. Okres/plamienie. Ostatnie pół roku nie zdążę zrobić testy 14 dni dpo bo już dawno okres hula ://///
Dzialajcie, nigdy nie wiadomo! U mnie z pierwszym tez się udało jakimś nie wiem jakim cudem przypadkiem@Hermeneg proszę latte. Muszę się dziś zmusić do wstania. Wczorajsza rozmowa z kolejną osobą o naszych wynikach mnie ponownie zabiła. Mamy termin już na to super, hiper badania brzucha, jąder, nasieniowodów i czego tam sobie jeszcze nie chcą zobaczyć. Zaczynają mi się płodne więc działamy bo wierzę, że nasze organizmy mogą im zrobić najzwyczajniej w świecie na złość I stworzy dzieciaczka mimo ich min, schematów, ocen i prawdopodobieństwa. Wiem, nadzieja płoną, ale jest moja i będę się jej trzymać.
Tak sądzę i tak się sama zdiagnozowałam XD pocisnę lekarza w środę bo no ku*******aaaaaaaNie masz za krótkiej fazy lutealnej przypadkiem?![]()
Polecam a wydaje mi się że globulki mogą być bez recepty(? Albo mi kiedyś jakaś miła pani sprzedała bez recepty. Ale maść jak najbardziej okHej dziewczyny
Czy polecacie maść clotrimazoulum? Od wtorku czuję lekki dyskomfort, od razu byłam w aptece po saszetki tantum rosa, ale nic nie pomogło. Nie czuję ogólnie żadnego bólu, tylko lekki świąd.. normalnie mam dość![]()
Właśnie czytałam też o tych globulkach, narazie kupiłam tą maść, mam nadzieję że pomożePolecam a wydaje mi się że globulki mogą być bez recepty(? Albo mi kiedyś jakaś miła pani sprzedała bez recepty. Ale maść jak najbardziej ok
Tak sądzę i tak się sama zdiagnozowałam XD pocisnę lekarza w środę bo no ku*******aaaaaaa
Hej dziewczyny
Czy polecacie maść clotrimazoulum? Od wtorku czuję lekki dyskomfort, od razu byłam w aptece po saszetki tantum rosa, ale nic nie pomogło. Nie czuję ogólnie żadnego bólu, tylko lekki świąd.. normalnie mam dość![]()