Hermeneg
Fanka BB :)
Hej dziewczyny, mam pytanie dot termometrów. Używacie takiego zwykłego, czy jakiegoś specjalnego do owulacji?
Cyfrowy, z dwoma miejscami po przecinku
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Hej dziewczyny, mam pytanie dot termometrów. Używacie takiego zwykłego, czy jakiegoś specjalnego do owulacji?
Nigdy nie wiadomo kiedy jakis przystojny hydraulik zgubi drogę do wyjścia i zaczai się w sypialniNiby tylko odliczenie do dwoch, ale mozna sie pomylic![]()
Wyobrazilam sobie swojego hydraulika, ktory robil odplywy.. nie chce, zeby nigdzie bladzil..Nigdy nie wiadomo kiedy jakis przystojny hydraulik zgubi drogę do wyjścia i zaczai się w sypialni
Niestety też mam pecha do specjalistów, ostatnio był taki pan emeryt co sobie dorabiaWyobrazilam sobie swojego hydraulika, ktory robil odplywy.. nie chce, zeby nigdzie bladzil..
Nawet randomowe anonimy z trzema postami na forum z czego wszystkie o ich teście mają test pozytywny a ja nie mogę xD
Witam wszystkich ja zmęczona, głównie życiem. Jutro drożność. Trochę się boję.
Az sprawdzilam i dokladnie taki sobie wybralamCyfrowy, z dwoma miejscami po przecinkupolecam termometr Microlife mt16c2
![]()
oo dziękuję, muszę się wyposażyć w jakiś porządny, bo ja już nic nie ogarniam z tych moich pomiarów..Cyfrowy, z dwoma miejscami po przecinkupolecam termometr Microlife mt16c2
![]()
Cześć, odsyłam do regulaminu - to wątek wyłącznie dla zapisanych osób, a nie oceny przypadkowych testów.Dziewczyny ratunku,
Testowa czy coś pozytywnego?
Pink strumieniowy super czuły. W obu kreski po 2/4 min. Mocz wieczorny.
Troszkę ciągnie mnie podbrzusze, ale minimalnie. Ok 13/14 dni po owu.
Ja nie jestem w stanie patrzeć na te wykresy, od razu mi się włącza jakaś trauma z matematyki w szkoleoo dziękuję, muszę się wyposażyć w jakiś porządny, bo ja już nic nie ogarniam z tych moich pomiarów..