reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Swoją drogą kręciłam się przedwczoraj po rossmannie i oglądałam tonery only bio ale nie wzięłam żadnego bo w domu męczę jeszcze Milkshake i waniliowy ale są trochę za fioletowe :p i moje wyschnięte sucharki na głowie spinają fioletowy pigment za szybko
Ja wolę właśnie z only bio, milkshake mi bardzo wysuszały i kolor nie do końca mi się podobał, a z only bio sobie dobrałam i mniej wysusza moje kudły

reklama
Ja wolę właśnie z only bio, milkshake mi bardzo wysuszały i kolor nie do końca mi się podobał, a z only bio sobie dobrałam i mniej wysusza moje kudły
Ajjj źle powiedziałam. Mam marshmallow blonde z onlybio pomyliłam się z tym Milkshake. Ale chciałabym spróbować jakiegoś karmelowego blondu z onym bio

Też mam to Pai ale w homozygocie, możliwe, że lekarz zleci acard i heparynę jeśli uzna, że będzie potrzebna.

A nieprawidłowy mthfr to znaczy, że potrzebujesz metylowanyxh form witamin, głównie z grupy B i kwasu foliowego.
Czy z aliness są ok te witaminy ? Bo je mam i ostatnio badałam kwas foliowy to miałam nawet troszkę ponad normę

A nakładasz na mokre czy suche ? Jak za bardzo Ci łapie fiolet to może na mokre ?
Na mokre, na mokre. Ale ja mam część włosów spalona poważnie… jakiś dłuższy czas temu chodziłam do fryzjerki która mi włosy zjarała że odpadły. I jeszcze nie zdążyłam ściąć wszystkich spalonych bo nie odrosły. Latami sama farbowałam włosy i było dobrze coś mi odbiło zaczęłam chodzić do fryzjera i się już długo nie mogę odbić ot fryzjerskiej wpadki… i te włosy koszmarnie chłoną pigment

Załączniki

• IMG_1531.jpeg
    IMG_1531.jpeg
    45,4 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Do góry