reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Eh, u Ciebie to na pewno jak włosy są zniszczone to przydałoby się je sukcesywnie podcinać bo to co spalone zdrowsze nie będzie 🥹
Przerabiałam to samo co Ty parę lat temu. Obcięcie włosy na garnek (bo nie chciałam podcinać tylko mieć to z głowy za jednym zamachem) I zapuszczenie od nowa przyniosło rezultaty.
Nooo powinnam podciąć ostatni raz dwa miesiące temu… a powinnam sukcesywnie…. Odrost już mam spory ale się trzymam z postanowieniem że za szybko nie pofarbuję. Ja wam powiem że mam taki hejt na fryzjerki przez to co mi z włosami zrobiły. Latami farbowałam włosy sama, farba inoa L’Oreal, to profesjonalna farba fryzjerska bez amoniaku, farbowałam na naturalny jasny blond albo beżowy blond i było super. Ale potem poszłam do fryzjerek i one mówiły mi że jednolity blond jest niemodny że teraz to air touch i pasemka. I w efekcie co dwa miesiące nakładały mi na głowę rozjaśniacz i rwały włosy pasemkami. Ale jedna była wisienka na torcie bo miała kilka klientek naraz. 6 godzin spędziłam w salonie, z folią na głowie nie wiem ile czasu przeleżałam ale tak długo że część folii ściągnęła razem z włosami (które od miesięcy katowala mi rozjasniaczem) i tak oto się skończyła moja przygoda z fryzjerkami, air touchami itp 🤣 teraz znowu sama farbuję włosy i uważam że sa w świetnym stanie.

reklama
Dziewczynki wy się znacie, zanim mi lekarz odpisze co to znaczy?
Ja mam dokładnie to samo i też obie w heterozygocie. 🤗 Niektórzy lekarze nie traktują tego jako wskazanie do niczego, ja biorę acard + ze względu na historię poronień i APS heparynę od momentu uwidocznienia pęcherzyka w macicy.

Nooo powinnam podciąć ostatni raz dwa miesiące temu… a powinnam sukcesywnie…. Odrost już mam spory ale się trzymam z postanowieniem że za szybko nie pofarbuję. Ja wam powiem że mam taki hejt na fryzjerki przez to co mi z włosami zrobiły. Latami farbowałam włosy sama, farba inoa L’Oreal, to profesjonalna farba fryzjerska bez amoniaku, farbowałam na naturalny jasny blond albo beżowy blond i było super. Ale potem poszłam do fryzjerek i one mówiły mi że jednolity blond jest niemodny że teraz to air touch i pasemka. I w efekcie co dwa miesiące nakładały mi na głowę rozjaśniacz i rwały włosy pasemkami. Ale jedna była wisienka na torcie bo miała kilka klientek naraz. 6 godzin spędziłam w salonie, z folią na głowie nie wiem ile czasu przeleżałam ale tak długo że część folii ściągnęła razem z włosami (które od miesięcy katowala mi rozjasniaczem) i tak oto się skończyła moja przygoda z fryzjerkami, air touchami itp 🤣 teraz znowu sama farbuję włosy i uważam że sa w świetnym stanie.

Niektóre fryzjerki to są tak samo kiepskie w swoim fachu jak ci lekarze o których tu czasami piszecie 🤣😂

Też sobie dzisiaj Loereala kupiłam ale Casting Creme Gloss 😀

Z fryzjerskich przerabiałam Wellę Koleston Perfect Me+ i Illumina color. Ta pierwsza spoko, druga się wypłukała w ekspresowym tempie więc uznałam, że teraz spróbuję z drogeryjną 😀
Ja czasem używam też drogeryjnych bo jestem kiepska w organizacji życia i czasem nie pamiętam jak długo mam fryzjerski oksydant otwarty 😂też L’Oreal preference 10.21 kupowałam albo 9.12

Ja nie wiem mnie denerwuje to gadanie fryzjerek że teraz już blond globalny na całości włosów jest niemodny. Mi tam się to podoba :p w ogóle podoba mi się jednolity kolor włosów. Fajne te air touche itp ładnie to wyglada ale to zbyt upierdliwe dla mnie i mam za dużo siwych włosów żeby raz na pół roku robić pasemka

Ja nie wiem mnie denerwuje to gadanie fryzjerek że teraz już blond globalny na całości włosów jest niemodny. Mi tam się to podoba :p w ogóle podoba mi się jednolity kolor włosów. Fajne te air touche itp ładnie to wyglada ale to zbyt upierdliwe dla mnie i mam za dużo siwych włosów żeby raz na pół roku robić pasemka

Też mi się podoba 😀
Te air touche to chyba drogie są, prawda? 🤔

reklama
Ja tam poerdykne raz na jakis czas drogeryjna, loereal tez dla mnie najlepszy, chociaz kiedys mniej sie wyplukiwal mam wrazenie, teraz szybciej, ale no nic.. przeszlabym sie nawet do fryzjera, ale sa tak kosmiczne ceny, ze sorry, ale nie 😂

Do góry