reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

daj znać po, będę czekać na wieści :) który Ci dziś tc wychodzi?

ja po dzisiejszej wizycie rozczarowana. jest nadzieja, ale liczyłam, że już będzie dużo więcej widać. pęcherzyk szczęśliwie w macicy, ale 5x5mm, pusty na razie w środku.
lekarka kazała dziś betę zrobić, uspokaja że ciąża jest wczesna. także znów odświeżanie i beta pewnie rozwieje trochę wątpliwości czy rośnie prawidłowo.
Trzymam kciuki!

reklama
daj znać po, będę czekać na wieści :) który Ci dziś tc wychodzi?

ja po dzisiejszej wizycie rozczarowana. jest nadzieja, ale liczyłam, że już będzie dużo więcej widać. pęcherzyk szczęśliwie w macicy, ale 5x5mm, pusty na razie w środku.
lekarka kazała dziś betę zrobić, uspokaja że ciąża jest wczesna. także znów odświeżanie i beta pewnie rozwieje trochę wątpliwości czy rośnie prawidłowo.
A ile dziś wychodzi tygodni i dni?

A ile dziś wychodzi tygodni i dni?
według OM 5+3. realnie owulacja nie była w 14 dc tylko koło 18 dc. może 17 dc najwcześniej.

edit: beta ponad 3600, więc przyrasta bardzo dobrze. mam nadzieję, że faktycznie trafiłam na taki moment na usg i wszystko będzie okej

Ostatnia edycja:
Ja z pół roku temu już nie wytrzymałam od słowa do słowa zaczęła sie lekka wymiana zdań odnośnie oczywiście ciąży. Czy może chcemy coś ogłosić, bo w sumie to się troszkę zaokrągliłam więc napewno coś jest na rzeczy 😅 rozumiecie mój wkurw? Mąż powiedzial, żeby darowała sobie takie komentarze i żeby nie zazdrościła 😂Podziękowałam, wyszłam czekałam w samochodzie na Męża. Moja teściowa później dzwoniła do męża co mi się stało🤣 byłam przed diagnozą że mam hashimoto, wtedy nie dawałam rady ze swoimi emocjami, mogłabym wszystkim przy tym stole przywalić. Hormony robiły swoje… aktualnie moje humorki minęły, ale nie żałuję i tak tamtej sprzeczki 🤣

reklama
Do góry