reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

🍁🍂🎃 W październiku szykujemy dynie, ogrom dwóch kresek nas nie ominie! 🎃🍂🍁

Ja nigdy nie byłam na monitoringu. Teraz skupiam się na tym żeby zbić tsh, w sumie nie wiem czy owulacja się odbywa. Niby zawsze czuję, wszystkie objawy są. Ale czy ona faktycznie się odbywa, to nie wiem. Może czas się wybrać i sprawdzić 🤔
Szczerze mówiąc to ja dopiero teraz poczułam owulację, miałam drożność jajowodów i chyba mi przepchało jajowody i wszystko było jeszcze wrażliwe w środku bo poczułam pierwszy raz

reklama
Hej. U nas w pracy też jelitówka zaczęła panować. Mam nadzieję że mnie ominie 🥲
U mnie 6 dpo, dzisiaj mi temperatura dość znacząco spadła 🧐 Może jakaś anomalia, nie wyspałam się czy co 😂 Chociaż padłam o 22, jak nigdy bez problemu.
Dzisiaj muszę upiec rogaliki z marmoladą na Bal Wszystkich Świętych u córki. Zostałam wrobiona, bardzo mi się nie chce i w ogóle nie rozumiem czemu nie mogą się przebrać za potwory tylko musiałam ogarniać strój anioła 😂😂

Dzień dobry ❤

Podaję kawusię ☕

@kin28 mam ogromne nadzieje, że to spadek na implantację 🤞🏻🍀

U mnie chyba lepszy humor niż wczoraj 🥲 Chociaż doszłam do wniosku, że z tym zapaleniem to na pewno nie mam co liczyć na ciążę naturalną. Coś tam z mężem podziałaliśmy teraz ale wyniki mnie pozbawiły resztek nadziei.
Poza tym móǰ mąż tak "wspaniale" rzuca efajkę, że zaczął palić normalne papierosy 🙄 Wywaliłabym mu je przez okno ale wiem, że na siłę nie rzuci. Sama rzucałam palenie kilka (jak nie kilkanaście) razy i nie palę dopiero od 6 lat gdzie paliłam przez 10 😅
Poczekam aż sam pójdzie po rozum do głowy.

Kumpel rzuca palenie i no..nie da się z nim gadać za bardzo. Czekam aż mu przejdzie 😅🤣

Hej Dziewczynki😘 Smacznej kawki i miłego dzionka dla Was!

Ja dzisiaj powtórzyłam test (zrobiłam nawet dwa, bo początkowo cos mi sie nie podobało w pinku strumieniowym, a to sie okazało, ze ta "karteczka testowa" sie przesunęła i w okienku nie bylo widac wyniku, wiec musiałam go rozbroić, a dla pewnosci zrobiłam jeszcze płytkowy :)

Krew na betę też już spuszczona - tym razem zeby nie ryzykować zamówiłam wizytę do domu z "u pacjenta" i pobranie trwalo nawet nie pół minuty, a Pani z poniedziałku jak się okazało nawet w żyłę nie trafiła🥴🤷‍♀️ Tak więc czekam :) Wykupiłam od razu też na piątek zeby sprawdzic przyrost + progesteron.

Trzymajcie kciuki :)

Załączniki

• 20251029_064928.jpg
    20251029_064928.jpg
    662,8 KB · Wyświetleń: 94
Hej Dziewczynki😘 Smacznej kawki i miłego dzionka dla Was!

Ja dzisiaj powtórzyłam test (zrobiłam nawet dwa, bo początkowo cos mi sie nie podobało w pinku strumieniowym, a to sie okazało, ze ta "karteczka testowa" sie przesunęła i w okienku nie bylo widac wyniku, wiec musiałam go rozbroić, a dla pewnosci zrobiłam jeszcze płytkowy :)

Krew na betę też już spuszczona - tym razem zeby nie ryzykować zamówiłam wizytę do domu z "u pacjenta" i pobranie trwalo nawet nie pół minuty, a Pani z poniedziałku jak się okazało nawet w żyłę nie trafiła🥴🤷‍♀️ Tak więc czekam :) Wykupiłam od razu też na piątek zeby sprawdzic przyrost + progesteron.

Trzymajcie kciuki :)
🤞🤞🤞🍀
Dobrze wiedzieć że nie tylko ja mam takiego pecha do pobierania i już na starcie czasem się robię zielona 🤣 uwielbiam jak wbijają igłę i jadą z koksem - w prawo, w lewo, lekko wyjąć, wbić ponownie, w między czasie wejdzie koleżanka na plotki... 🤢

reklama
🤞🤞🤞🍀
Dobrze wiedzieć że nie tylko ja mam takiego pecha do pobierania i już na starcie czasem się robię zielona 🤣 uwielbiam jak wbijają igłę i jadą z koksem - w prawo, w lewo, lekko wyjąć, wbić ponownie, w między czasie wejdzie koleżanka na plotki... 🤢
Noo w poniedziałek mi sie wkłuwała w czterech miejscach, gdzie w trzech mam siniaki... w efekcie pobrała z dłoni...🤷‍♀️ Ale też świdrowała tą igłą, ze myslalam, ze zejdę na tym fotelu :/

Do góry