reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

🌬️💫💙W listopadzie chłodem wieje, lecz w nas na dwie kreski nadzieja szaleje!💙💫🌬️

W ogóle bronzery i róże to takie kosmetyki które mi schodzą bardzo długo. Tego Too faced myślałam że nigdy nie zmęczę a to był jedyny bronzer jaki miałam. Tę paletkę z Mac męczę i końca nie widać….

reklama
W ogóle bronzery i róże to takie kosmetyki które mi schodzą bardzo długo. Tego Too faced myślałam że nigdy nie zmęczę a to był jedyny bronzer jaki miałam. Tę paletkę z Mac męczę i końca nie widać….
Dlatego ja mam dwa miliony różnych kosmetyków pootwieranych i zaczętych w poszukiwaniu tego najlepszego 😂

Wszystko przez to, że oglądaliśmy w salonie seriale i stwierdziliśmy, że śpimy na kanapie bo nie chciało nam się przenosić do sypialni. A na kanapie on śpi trochę niżej niż ja dlatego poszło w żebra, w sypialni to co najwyżej może w jaja by dostał 🤣🤣
No, ale na resztę nocy sama się wyniosłam do tej sypialni .
Chyba w porządku, ale zły był jak osa i ciężka atmosfera była rano 🙊
Przepraszam smiechlam :D chociaz wiem, ze jemu do smiechu pewnie nie bylo :D
Dziewczyny a może macie do polecenia bronzer 😉 taki nie pomarańczowy 😊
No wlasnie z bronzerami to jest mega problem, mialam kiedys taki kupiony na straganie na targu, totalny no name, za gora 5 zl :D a byl idealny! Od tego czasu szukam, przerobilam tyle i nie ma takiego dobrego jak tamten :(

Dlatego ja mam dwa miliony różnych kosmetyków pootwieranych i zaczętych w poszukiwaniu tego najlepszego 😂
Ja sobie obiecuję mieć maksymalnie 2 kosmetyki ze wszystkiego, udało mi się przez bardzo długo mieć jeden róż ale musiałam kupić drugi bo tani i bo TikTok :p tusz na szczęście mam jeden, paletki ograniczyła mam 3, baza pod cienie 1… no ale teraz nakupowałam rzeczy do konturowania twarzy i do malowania ust. W sumie będzie leżeć ale mam.

Ja Wam szczerze dziewczyny powiem ,że ja tylko używam tuszu do rzęs i cienia/pasty do brwi - nigdy nawet nie próbowałam konturować twarzy, podkłady,bronzery, róż, puder - dla mnie to czarna magia 🤷🏼‍♀️🫣😂 a profesjonalny makijaż miałam 3 razy w życiu zrobiony (chyba 3🤔).
Pracowałam w takich warunkach,że wszystko by ze mnie spłynęło 🤪

Ja sobie obiecuję mieć maksymalnie 2 kosmetyki ze wszystkiego, udało mi się przez bardzo długo mieć jeden róż ale musiałam kupić drugi bo tani i bo TikTok :p tusz na szczęście mam jeden, paletki ograniczyła mam 3, baza pod cienie 1… no ale teraz nakupowałam rzeczy do konturowania twarzy i do malowania ust. W sumie będzie leżeć ale mam.
Tusz do rzęs tez mam jeden. Uważam, ze eveline robi najlepsze tusze na świecie 😂

reklama
Tusz do rzęs tez mam jeden. Uważam, ze eveline robi najlepsze tusze na świecie 😂
Nooo kocham ich tusze. Ja tusze regularnie wywalam co 3 miesiące bo noszę soczewki i bardzo łatwo u mnie o podrażnienie oka. Ale niestety jak nie nakupię sobie eveline co często zapominam zrobić to muszę na obczyźnie maybelline się ratować a uważam że przepłacam :p jakość ta sama ale cena hoho

Do góry