reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Lipcowe mamy 2026

Hej dziewczyny :) Też sie nieśmiało dołączam😊. Póki co jestem tak zestresowana, ze co chwile bete badam🫣. Jutro idę na wizytę do mojej gin, bo przez 3 dni mialam plamienia, tzn. tylko delikatne przy podcieraniu, ale stresuje mnie to bardzo... Mam nadzieje, ze jutro mnie trochę uspokoi. Dzisiaj badalam bete to wynik 908, w poniedziałek mialam 403.
Hej, fajnie że jesteś 😃

reklama
Ja miałam pierwsze wczoraj, kiedy było 5+3. Był tylko pęcherzyk, na szczęście w macicy. Lekarz powiedział że to w porządku i na następnym powinien już być zarodek i może serduszko, ale ja i tak się martwię ze wczoraj nie zobaczyliśmy nic więcej..

Hej, to i ja się przywitam :) Czekałam bardzo na ten wątek, wcześniej nieśmiało podczytując wątek staraczkowy (ale bez odwagi na udzielanie się ;)) - stąd niektóre z Was kojarzę stamtąd i bardzo Wam kibicowałam :)

Mam 35 lat, śmieję się, że to prawie ciąża geriatryczna ;) Mój mąż jest 5 lat młodszy. Udało nam się w pierwszym cyklu (i to pierwsze dziecko), ku mojemu prawdziwemu zdziwieniu (jako nastolatka miałam infekcje intymne leczone takim arsenałem, że lekarze mnie nastraszyli, że z ciążą będzie trudno albo nawet wcale 🫣 stąd byłam niemal pewna, że to się nie uda ot tak 🫣 ). Zaczęłam właśnie 5 tydzień, termin wg OM - 7.07. Za tydzień w czwartek idziemy na pierwszą wizytę do gina. Wciąż to dla mnie abstrakcja :)

Hej, to i ja się przywitam :) Czekałam bardzo na ten wątek, wcześniej nieśmiało podczytując wątek staraczkowy (ale bez odwagi na udzielanie się ;)) - stąd niektóre z Was kojarzę stamtąd i bardzo Wam kibicowałam :)

Mam 35 lat, śmieję się, że to prawie ciąża geriatryczna ;) Mój mąż jest 5 lat młodszy. Udało nam się w pierwszym cyklu (i to pierwsze dziecko), ku mojemu prawdziwemu zdziwieniu (jako nastolatka miałam infekcje intymne leczone takim arsenałem, że lekarze mnie nastraszyli, że z ciążą będzie trudno albo nawet wcale 🫣 stąd byłam niemal pewna, że to się nie uda ot tak 🫣 ). Zaczęłam właśnie 5 tydzień, termin wg OM - 7.07. Za tydzień w czwartek idziemy na pierwszą wizytę do gina. Wciąż to dla mnie abstrakcja :)
Hejo! Super że udało się w pierwszym cyklu starań 👏
U mnie bardzo podobnie, 5 tydzień, termin na 4.07 a gina mam w przyszłym tygodniu w środę 😃 a jak się czujesz na razie?

reklama
Do góry